woensdag 1 april 2009

Vandaag weer een compas gemaakt, dit is nummer 2 voor de hoeken, nog 2 te gaan.

En deze Blazing star er achteraan gemaakt, nog aardig wat sterren te gaan en dan begin ik weer aan een Dresden plate, Bear's paw en dan ben ik er geloof ik, dan ga ik de blokken aan de grote driehoeken bevestigen en dan is de top klaar, ofwel nog 14 blokken en hij is er, dan sandwichen en dan............................

Zo nog maar even de haaknaald ter hand nemen, want mijn DH zit uiteraard voor de buis voetballen te kijken en ik ga straks in de slaapkamer naar Lewis kijken een geweldige goeie engelse detective en dan is de dag alweer om.

Ik heb nog aardig wat leuke toiletten langs zien komen, zaten hele gezellige tussen en zo doe je gelijjk weer wat ideeën op voor je eigen toilet, de mijne is behangen met familiefoto's, maar daar mag best wel eens de bezem door, ze mogen straks in nieuwe lijstjes in de opgeknapte slaapkamer hangen, gezellig met zijn allen bij elkaar.
5 opmerkingen:

Heleen zei

Mooie sterren Ines! En die blauwe stofjes zijn prachtig. Wat ga je hard! Het begint hier weer drukker in de zaak te worden dus ik ben bang dat alles tot het najaar op een laag pitje komt te staan.

Crea Annemieke zei

Goedenmorgen Ines,

Wat een ingewikkelde sterren maak je zeg,en die puntjes met die hoekjes, oehhh wat een precies werkje.
Maar het ziet er netjes uit dus ga zo door en een fijne dag,

Annemieke

Annelies zei

Je gaat best wel snel Ines. Mooie sterren.

Corrie zei

Mooi, mooi, mooi werk maak je toch!
Heerlijk om Lewis te kijken, voorheen keek ik ook zo graag naar Morse en nu vind ik vooral zijn assistent James helemaal geweldig!

inge zei

moooooooooi!