maandag 6 april 2009


Weinig quilterigs gedaan dit weekend, mijn broer en schoonzus zijn onverwachts blijven slapen en zondag kwam mijn moeder ook buurten.'sMiddags zagen wij het spookje met haar vader in het park spelen en ja hoor binnen een uur waren die ook boven, daarna zijn ze nog even naar de kinderboerderij geweest, om weer hier te stranden samen met DD voor de soep, want ik had toch genoeg voor een weeshuis;-) maar ze hadden voor alle zekerheid een hele gebraden kip meegenomen, die en 2 stokbroden en de soep zijn schoon opgegaan en voor toe heb ik de appelbollen maar even gemaakt.


Straks komt het spookje nog even hier, want dan kan haar moeder op haar gemak inpakken want ze gaan een midweekje op vakantie, samen met een vriendin want Bas kon geen vrij nemen.Wij hebben gisteren ook een weekje geboekt want 6 juni hebben mijn schoonzus en ik een Bee in Enter en dan plakker we er gelijk een weekje aan vast, we hebben een leuk boerderijtje geboekt vlakbij Den Ham en reken maar dat we daar zullen genieten en alle quiltspullen gaan natuurlijk mee.


Vandaag hou ik het lekker rustig, ik hoef nergens naar toe en eten genoeg in de vriezer, DH gaat samen met DS, ieder op hun eigen snorfiets, de omgeving onveilig maken, het is er mooi genoeg voor en ze rijden hier de straat uit en zitten gelijk tussen de weilanden en fietspaden genoeg, ik ga dan maar weer aan mijn medallion sampler verder en hopelijk lukken de twee compassen, want hoe goed je het ook doet, de compassen worden bij mij nooit helemaal zoals ik ze hebben wel, maar dan denk ik dat het met quilten wel weer goed komt.9 opmerkingen:

Crea Annemieke zei

Goedenmorgen Ines,

Nou je hebt het weer druk gehad.Fijn vooruitzicht met de vakantie.Heel veel handwerkplezier en een fijne dag toegewenst door,
Annemieke

Joke zei

Gezellig weekend zal dat zijn geweest. Wat lees ik? Je komt hier in de buurt binnenkort? Geniet maar lekker van de mooie omgeving!

J.I.M. zei

Een hele fijne vakantie veel handwerkspullen mee nemen.
Beter te veel dan te weinig toch !!

Geniet er lekker van !!

josees zei

Dit was ikkie dus

Guute zei

Leuk zo'n weekend! En dan nog een mooie week in 't vooruitzicht. Dat wordt gezellig.

Anoniem zei

Ha fijn, de vakantie is geboekt,ja je kunt de bee natuurlijk niet overslaan, zou zonde zijn.
Vrijdag kom ik even een kopje koffie bij je halen.
Dus vroeg uit de veren hier.
Doei, groetjes Hermie

Cindy at her Country Home zei

Lekker RELAXED Ines! Liefs van Cin X

Heleen zei

Dat klinkt allemaal weer als lekker genieten. Met een lekker weekje in het vooruitzicht. Geniet van de dag. Heleen

Corrie zei

Zie je wel ook nu had je weer een huis vol ;- ))