zondag 26 april 2009


Zoals jullie zien is het bed nog lang niet vol, er kan nog meer bij, zo zijn het trouwens engeltjes om te zien en eigenlijk zijn ze dat ook, maar gekke bekken trekken is natuurlijk veel leuker.
De mama's van deze kinderen mogen er ook zijn, de oudste en de grootste van het stel is de mama van Aaron en Larissa en de Stiefmama van Roy, Sylvana en Dylan en de kleinste van de twee is de mama van het spookje en zelf ook nog een spookje.
Het grote spook.
En zo is de dag van DH's 65e verjaardag alweer bijna voorbij en zijn de meeste kinderen alweer naar huis, zo blijven alleen de oude knarren over, mijn broer, schoonzus en wij en zo hoort het ook, morgen alles weer normaal............................
Nee hoor, morgen moeten wij weer naar Ikea want we missen een piepklein onderdeeltje van 1 rolgordijn, wedden dat ik weer met meer terug kom.

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Ines,
De dag wsa dus geslaagd, hier ook met de doop van Imle. Gelukkig mooi weer,we hebben buiten gezeten.
Nu ga ik mijn bed op zoeken.
Veel plezier morgen bij de Ikea.
groetjes Hermie

Corrie zei

Met zoveel geweldige kleinkinderen en familieleden moet het wel een fijne dag geweest zijn. Zouden ze dat nu expres doen bij Ikea, steeds een onderdeeltje weglaten zodat je terugkomt en nog meer koopt?! ;- )

Crea Annemieke zei

Wat een gezellige boel daar.Je bed wordt zo goed ingewijd.Lieve dochters ook, ze lijken echt op je, zo van de foto bekeken.
Daaaag en groetjes van Annemieke

Balsemien zei

Zoals je gedacht had streek de hele bups op jouw nieuwe bed neer. wat een heerlijkheid zoveel kids om je heen: groot en klein!

Cybele's patch zei

Een gezellige boel op jullie nieuwe bed. Nog van harte gefeliciteerd met je DH's verjaardag. De kinderen hadden het in ieder geval naar hun zin, groot en klein!

Yvonne aka sommeke zei

Toch bijna een bedje vol! ;-)

lut zei

Prachtige foto van de kleinkinderen in jullie bed! Nog veel gekocht bij Ikea?

Anoniem zei

Grinnik, dat was dus een hele gezellig boel, lijkt IKEA wel.
Slaap je nu wel lekker!!

Groetjes Joke

supergoof zei

LOL
Ja, 't kleine spookje lijkt inderdaad op het grote,....
:o))))))))))))))))))))