woensdag 22 april 2009


Vol verwachting klopt ons hart ;-)) na half vier kan het komen, we hebben de oude matrassen opgerold en vastgezet in afwachting tot mijn broer ze komt halen, hij gebruikt ze voor de logeerbedden en de bodems gaan naar onze zoon, maar die moet nog even een busje regelen, dus staan ze tot die tijd op het balkon, want op de buitengang mag niet, ook niet heel even.
Het zal wel wat worden straks, ons nieuwe bed krijgt zelfs een rimpelrokje, het spookje dacht dat het voor haar was, ik wil haar snoetjes dus wel even zien als het om het bed zit, gisteravond aaide ze het oude bed, want dat was toch wel mooi, maar toen oma beloofde dat er heel veel kussens op het nieuwe bed kwamen, was ze weer helemaal blij.
De nieuwe dekbedhoezen zitten om de dekbedden, de kussens liggen gefluft en wel klaar, het rokje hangt over de stoel en van mij mogen ze komen.

Vanmorgen weer een poos doorgebracht bij de oogarts, ik ben daar vaste klant en over 4 maanden mag ik er weer naar toe.
Gelukkig was het nog steeds goed, de oogdruk was goed en de macula was ook niet verslechterd, op een echo konden ze precies laten zien waar het allemaal zat en zag je inderdaad een behoorlijke grote plek littekenweefsel en weghalen kan niet, maar als het zo blijft ben ik spekkoper, want dan kan en mag ik gewoon auto blijven rijden, ik kan nog lang genoeg afhankelijk zijn, maar nu nog even niet.
Mijn moeder moest 10 minuten later bij de oogarts zijn, dus het was een heel familiegebeuren, autorijden mocht ik nog niet vanwege de druppels en ik heb dan ook een paar uurtjes in een rose wolk gezeten, nu is het zicht weer goed.
We hebben lekker koffie met gebak bij haar gegeten want vandaag is ze echt jarig, a.s zondeg wordt mijn lief 65 en morgen ontvangt hij voor het eerst zijn aow en waarschijnlijk ook nog een klein pensioentje, een vetpot is het niet, maar we hebben alles wat ons hartje begeert en verre reizen maken doen we toch niet en genieten van het leven kost niets.

3 opmerkingen:

Leintje zei

Je hebt iets wat velen ontberen: Tevredenheid! Dat is onbetaalbaar, want geluk zit 'm juist in de kleine dingen, en jij hebt dat goed begrepen!
Slaap zacht vannacht. Je zal er wel vroeg inkruipen denk ik zo!

YokkoBears zei

Van Harte Gefeliciteerd met je moeders verjaardag; ik wens haar nog vele vele goede en gezonde jaren, ook voor je DH, want zondag is er weer feest, schreef je.

Yvonne aka sommeke zei

Fijne verjaardag voor je moeder en voor je man!
Goed toch dat de ogentest nog OK was, hé