dinsdag 21 april 2009

HAL enz.

Na hem te hebben uitgehaald, ben ik toch erg gelukkig dat ik hem weer zover heb gekregen, heb me ook helemaal suf zitten haken in het begin van de maand, nu kan ik weer lekker op mijn gemakje iedere maand 1 baan doen.
Nu bij de andere gaan neuzen, rustig aan want ik ben nog moe van gisteren.
Het is misschien saai voor de lezers, maar elke ochtend dat ik mijn jaloezieën open doe, dan zie ik dit en die weelde aan bloemen beneemt je bijna de adem, het is in het echt ook vele male mooier dan op de foto. Gisteren een paar uur bij de Ikea gelopen en gelegen, want alle bedden moesten worden getest, want je koopt tenslotte niet elk jaar een bed, we hadden natuurlijk ook naar Hästens kunnen gaan, daar werkt onze oudste dochter, want die hebben ook paardenhaar in hun matrassen, maar wij vonden het prijsverschil iets te groot ;-)
We hebben 2 mooie bedden uitgekozen en ze komen woensdag al, ze zijn lekker hoog en wiegen je nog net niet in slaap, natuurlijk ook wat toebehoren, zoals grote witte hoeslakens en 2 lieve kussens met een gehaakte hoes, want er komen een stapel kussens op het bed, ook nog mooie dekbedovertrekken, want de kleuren zijn zo anders van ons oude bed en onze oude overtrekken waren ook wel aan vervanging toe.
Het enige nadeel bij Ikea is, dat je zelf alles uit de schappen moet halen en als je alletwee een beetje krakkemikkig bent, zijn die bedden toch iet wat aan de zware kant, maar we hebben het geredt en vandaag houden we ons gewoon wat rustig.

11 opmerkingen:

katrien zei

Héél mooi haakwerk.

lut zei

Ines, dank je wel voor je update. 't Gaat nu goed vooruit hé.
Veeeeel kussen op je bed leggen hoor. Da's fijn voor de kleinkinderen :-)
Nog een rustige dag.

inge zei

mooi HAL-werk!

Anoniem zei

Hoi Ines
wat een prachtige plaid wordt het misschien dat ik er toch weer mee aan de slag gaat ik had het in de hoek gegooid kwam er niet maar hij is zo mooi.

en dan dat gezellige smoeltje boven het bad uit is toch om op tevreten....

christine

Crea Annemieke zei

Hoi Ines,

Dat beloofd een mooie slaapkamer te worden.Ik heb ook kussens op bed een een grote zeehondknuffel.Vinden de oppaskids ook zo leuk.Je moet er zelf wat van maken vind ik.Zo'n gehaakte kussen heb ik ook eens gehad waar het gebleven is weet ik niet meer.
Ik wacht je foto's af.en succes met je mooie haakwerk.
Daaaag Annemieke

Anoniem zei

Hallo Ines
Zo te lezen ben je goed geslaagd!
En je lunch was lekker, heb je lekker Zweedse gehaktballetjes gegeten!
Hoe bedoel je prijsverschil in een Hästenbed!!! grinnik!
Wat is je haak werk mooi, en mooi je kussen.
Groetjes Joke en werk ze vandaag.Wat hoor ik rommel de gerommel, ben je schroeven kwijt!!!! hahahahah IKEA. groetjes Joke

Annelies zei

Je haakwerk ziet er mooi uit !

Leintje zei

Wat zal je straks weer heerlijk slapen!!
En met zo'n uitzicht zou ik ook alle dagen genieten hoor! Daar wordt een mens toch blij van....
Ik heb nog een beetje moeite met het ritme van alledag, maar dat zal wel weer goed komen. Rome was prachtig, vier dagen Rome was genoeg, maar een maandje Italie had ik er nog wel aan willen plakken! Helaas Pindakaas, maar DH was zo blij dat ik er weer was dus dat is ook weer prettig!

Groetjes, leintje

Dijn zei

Hoi Ines, je gaat goed, zie ik. Mooooooooi wordt je sprei! Gewoon in eigen tempo verder haken, 't gaat om de lol hoor :-)))
Ik vind het heerlijk om nu het zonnetje wat meer schijnt, gewoon in een stoeltje in de tuin te haken. Borduren gaat dan wat lastiger.
Veel haakplezier ook de komende weken!

Balsemien zei

Prachtig je haakwerk, net kant van een afstandje!
Ik hoop dat je lekker slaapt in je nieuwe bedje. Soms is het de eerste nachten even wennen... Geniet nog even van je prachtige bloesemuitzicht Ines, voor je het weet is het alweer weg!

Corrie zei

Dat is vandáág al! Wat heerlijk Ines om op je nieuwe bedden te wachten, kun je net een beetje bijkomen en dan hoop ik dat jullie een beetje hulp hebben met het sjouwen en in elkaar zetten vandaag. Wat zullen jullie heerlijk slapen.
Je sprei wordt prazchtig, past mooi bij de gehaakte kussens en mij verveelt het niet om die bloesemfoto's te zien, wat een prachtuitzicht! Hier kijken we ook naar bloeiende krentenbomen en onze eigen sering die er prachtig bij staat. Feest!