maandag 13 april 2009

Vandaag bijkomen



Vandaag lekker rustig aan doen, want het was behoorlijk druk gisteren, eerst de verjaardag van Kim en daarna de kinderen en kleinkinderen, het was echt heel gezellig en er is geen onvertogen woord gevallen, ze kunnen allemaal ook zo goed met elkaar opschieten, de twee oudste meisjes hebben een poosje buitengespeeld, de 2 oudste jongens zaten gebroederlijk achter de computer en het spookje had dikke pret met Dylan van 4, zij wil wel met hem trouwen, maar hij niet met haar ;-)Vandaag gaan we voor het eerst op 2e Paasdag naar een meubelboulevard, we doen dit nooit, want het is op dit soort dagen altijd zo vreselijk druk daar, maar we hebben er nu een op loopafstand, dus dan moet je wel, het zal ook gelijk wel de laatste keer zijn, maar we zijn gewoon nieuwsgierig hoe het geworden is.

Straks weer wat doen aan mijn sampler want die schiet er de laatste dagen een beetje bij in, maar ik wilde eerst van de HAL weer 2 gehaakte banen hebben en dat heb ik, nu nog de banen aan elkaar zetten en dan ben ik weer net zo ver als vorige maand.
Er is geen nieuws aan het vogeltjes front, ik heb er gisteren niet op gelet en vandaag heb ik ze nog niet gezien, wel een grote lijster, maar daar heb ik niks mee.


3 opmerkingen:

Annelies zei

Zou zo'n meubelboulevard niet ontzettend druk zijn ?
Succes met je haakwerk.

Guute zei

't Is altijd leuk als je met de familie samenkomt maar ik kan me voorstellen dat het behoorlijk druk wordt dan. Deze week weer lekker verder gaan met je handwerk!

lut zei

Jij bent al klaar voor de update van de 21ste. Goed zo! Ik ben vandaag aan het bijkomen van een druk lang weekend.