zondag 19 april 2009

Hier zaten we gisteravond lekker te eten vanwege de 86e verjaardag van mijn moeder, we waren met ons vijfjes, moeder, broertje, schoonzus en mijn DH, plus ik zei de .........
Mijn moeder zweert bij Avifauna en alle etentjes worden daar gegeven, maar we hebben ons buikje rond gegeten en moesten bijna naar buiten gedragen worden en zij heeft er van genoten, meer wensen wij dan ook niet.
Volgende week zondag wordt mijn lief 65 en dat vieren we lekker rustig met alleen de kinderen, kleinkinderen en mijn moeder, gewoon een drankje met een hapje.

Ver der hebben we het druk gehad met het opknappen van de slaapkamer, maar hij is prachtig geworden, we hebben een wand behangen met een grote motief in bruin en zilverig en de rest in zacht beige, ik maak er pas foto's van als het bed er ook in staat, dus jullie moeten nog even wachten.

De 4 blokjes heb ik nog steeds niet af, maar dat gaat vandaag gebeuren, want het is vandaag een rustdag, alhoewel............ het spookje zal wel weer langskomen in de namiddag, want Bas kijkt altijd samen met mijn DH naar voetballen.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Ines
Heerlijk zo een dagje uit eten, en wat een mooie puffin foto.
Jij en je moeder alvast van harte gefeliciteerd met haar verjaardag.
Ik hoop dat spook weg is gebleven!!!!!
Groetjes Joke en een fijne zondag

Annelies zei

Ines, van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder !!

Corrie zei

Wat leuk dat je moeder zo'n voorkeur heeft voor Avifauna, het is er ook heel erg mooi! Gefeliciteerd nog met haar verjaardag, heerlijk om je moeder nog om je heen te hebben Ines. Het voetballen was hier ook een item, zaterdag waren we op een Alkmaarse manier "ontzet" maar gisteren kwam alles weer goed ;- )