dinsdag 28 april 2009

Inmiddels 3 hoekblokken afgemaakt, kijken of ik vandaag het vierde blok kan afmaken en alvast de kleinere blokken weer voorbereiden.

Gisteren zijn we niet naar Ikea geweest, de 2 oudste kleinkinderen bleven logeren en het spookje kwam 's middags want die is totaal verzot op haar neef en nicht, 's avonds heb ik patat gebakken voor het hele spul en kregen we het spookje met pijn en moeite naar huis :-))

Nu gaan we straks weer naar Ikea, DH is alleen de bon kwijt en zonder kan er niet geruild worden, gelukkig was het maar een klein rolgordijn en die zijn erg goedkoop. De kleinkinderen gaan ook mee, die vinden het gezellig zeggen ze en mijn moeder wilde ook weer mee, dus we gaan Ikea weer onveilig maken en ik kan nog steeds niet beloven dat ik niets koop.

Zaterdag gaan we naar Veldhoven, mijn schoonzus en ik gaan naar de quilttentoonstelling en de mannen gaan Veldhoven onveilig maken en die laten zich met het busje van Q-wish terug rijden, die vinden het allemaal vrouwengedoe en ik kan ze geen ongelijk geven en voor ons is het dan rustiger en langer neuzen en kijken wie we allemaal tegenkomen daar en voor zover ik nu al weet zijn dat er aardig wat.

7 opmerkingen:

Annelies zei

Je hebt er mooie blokken bij Ines !

Anoniem zei

Mooie blokken Ines.
en volgens mij wil je gewoon een excuus hebben om naar IKEA te gaan voor zo een lekker ijsje.
Groetjes Joke en misschien tot zaterdag hoop je te zien, zit in de lunchpauze in het restaurant, roep maar heel hard Johanna Zweden, grinnik

Berna zei

Tot zaterdag Ines!
Groetjes
Berna

wilma zei

Erg mooie blokken, Ines!!

katrien zei

Wat een mooie blokken.

Leintje zei

Mooie blokken, en goede huisvlijt hoor! Hoop dat de bon nog boven tafel is gekomen, en de Ikea zal wel weer iets leger zijn, want één keer de verleiding weerstaan wil wel, maar twee keer?!

Groetjes Leintje

Anoniem zei

Hoi Ines,
Ik ga ook zaterdag. Het plan was om met de trein te gaan,maar ik had me niet gerealiseerd dat het 3 uur reizen was(en dan mogen we niets missen). Dus Gerrit zo lief, die brengt ons ,dat scheelt een heleboel reistijd. Hij vermaakt zich wel.
groetjes hermie