vrijdag 24 april 2009

De eerste rand zit er aan, niet dat ik alle blokken al af heb, moet er nog steeds 6 maken, plus de randen van de grote hoekblokken, maar het eind is nu in zicht en daar ben ik best blij mee, een ding is zeker, ik ga nooit meer aan een cursus mee doen als het zo'n groot projekt is en er een tijdslimiet aan zit en ook niet onbelangrijk als het alleen maar op de naaimachine moet, ik heb geen rug meer over.

Het einde van het beddenprobleem is ook in zicht, vandaag lossen we dat op, houdt wel in dat we weer naar Ikea moeten, maar dat is voor mij niet zo erg, maar voor mijn DH wel, want die moet weer mee, ik kan jammer genoeg geen lange afstanden meer rijden, maar hij heeft ook meegewerkt aan het probleem, dus we moeten het samen oplossen, morgen de foto's van de nieuwe bedden.
Het zit namelijk zo, toen we ze kochten moesten we ook alles zelf pakken en dat ging niet zo soepel als we wilde, maar uiteindelijk lag alles op de karren...........dachten wij.........., woensdagavond werden de bedden gebracht, de poten en de rest hadden wij maandag al meegenomen..........dachten wij........., we gingen de poten onder het eerste bed zetten, toen ik ineens bemerkte dat we maar 1 stel poten hadden meegenomen, dus mijn DH slaapt tot vandaag laag en ik mag voor de verandering eens op hem neerkijken ;-)) hoe we zo dom waren om er maar een mee te nemen weet ik niet, maar het was niet echt bijdehand van ons.....misschien de leeftijd.... Aan de andere kant zou het een wonder zijn dat het allemaal soepeltjes zou verlopen, dat gebeurt eigenlijk nooit bij ons.
Maar het spookje vind het allemaal geweldig, want ze moet nu via opa's lage bed, naar oma's hoge en ze lift er rondom van te genieten, za; zondag wat worden als ze er allemaal zijn, mijn kleinkinderen kennende, liggen ze binnen no time met zijn zessen in ons bed, wat de aantrekkingskracht is van ons bed weet ik niet, het zal wel erfelijk zijn want onze kinderen deden dat vroeger ook altijd en de mama van het spookje doet het af en toe nog :-))

9 opmerkingen:

Anoniem zei

hahahaha, ja soms ben je de tel kwijt.Gelukkig wel 2 matrassen meegenomen, anders was het zo zielig geweest voor Dick,dan had hij wel een erg harde ondergrond. Ach ja een extra dagje Ikea kan geen kwaad toch?
Wat schiet je lekker opmet je quilt.Ik vind het super dat je er zo gestaag mee door gaat. Je bent wel een doorzettern. Je brengt hem 6 juni toch wel mee?
Groetjes Hermie

gerda zei

Wat wordt de quilt mooi!!!!!
en lachen met je bed verhaal...zou mij ook zo kunnen gebeuren...ik zou het normaal vinden als ze dat per vier verpakken!!! wat heb je nou aan twee pootjes:0))
maar wat zul je slapen ..als je bed klaar is..tenminste ...als je niet wordt gebeld..:0))))
fijne dag..
Oja..ik zou die zes wel eens zien liggen in jullie bed..geweldig!!!

katrien zei

Wat is ie al prachtig.

Anoniem zei

Wat een prachtig quilt word dit Ines zit er met verbazing naar te kijken, en wat een mooie kleuren.
Moest lachen om je bed verhaal, dat zal je net zien, ben je doodop dan gebeurt dit je!! ik hoop wel dat je bedden lekker liggen, want nu lag het aan de telefoon, maar het zal maar aan je bed liggen!!
Wat een mooi beddengoed heb je...
Gefeliciteerd dat je dochter die baan heeft, en liggen je bedden niet lekker kan je altijd bij haar gaan kopen!! Moet je wel eerst de loterij winnen!!! want wat zijn die duur,(maar of ze nu beter slapen!!! dat is nog maar de vraag)

Groetjes Joke

Corrie zei

Het gaat allemaal niet zonder slag of stoot in jullie beddenavontuur, maar ooit komt de nacht dat jullie helemaal bewusteloos liggen te genieten ;- )
Alvast gefeliciteerd met DH en een heel gezellig weekend gewenst.
Fijn dat het met je ogen goed gaat Ines, ook dat is een felicitatie waard!

Leintje zei

Wat een plaatje wordt je medaillon! Bloed, zweet en tranen, maar het resultaat is er wel naar! En hij lijkt op tijd af te komen als je zo doorgaat, zodat je straks alle ruimte hebt voor de Sweet Memories. Die kan je grotendeels met de hand maken hoor, dat doe ik ook op de logcabin na. Die zal ik waarschijnlijk wel onder de machine leggen.
Van je bed is natuurlijk stom, maar het vervelende is ook wel dat het personeel nooit nadenkt, want die hadden dat toch moeten zien! Dat is dan wel weer het nadeel van Ikea, maar als je bed lekker ligt is het het toch waard! En het prijsverschil met Hästens is natuurlijk wel erg groot!! Fijn van de baan van je dochter, in deze tijd extra fijn natuurlijk!

Gezellig weekeinde met z'n allen!
Groetjes, Leintje

Yvonne aka sommeke zei

't Is zeker hard zwoegen maar je medaillon wordt wel supermooi hoor!
Sorry, beetje lachen met jullie bedverhaal. 't Zou mij ook wel kunnen overkomen!
Fijn weekend!

Heleen zei

Ohhhhhh, wat wordt hij mooi!!!!!
Enne suc6 met de bedden. Gaat vast helemaal goed komen. En dan kun je echt genieten. Komt je rug ook weer tot rust.

quilting Jeannet zei

Heel herkenbaar, je ikea perikelen ! en wat een mooie quilt ben ja aan het maken !!!!

groetjes, Jeannet