donderdag 23 april 2009

Wordt vervolgd!!!

Het nieuwe bed ligt lekker, maar lekker geslapen ...................nee.
Dat zit zo, we waren allebei zo moe dat we vroeg naar bed waren gegaan, nou ja vroeg...10.45 dat valt dus erg mee.
Ik was net in dromenland...telefoon...onze schoonzoon met de vraag of ik aftersun had en hij was stomverbaast dat ik al in bed lag, maar ik kon hem niet helpen aan aftersun, zon nooit en heb dat soort dingen ook niet in huis.
Weer bijna in slaap...trrrrrrrrrring, weer de telefoon, ik neem hem niet echt vrolijk op, onze oudste dochter, ook helemaal verbaast dat ik al in bed lag, ze was zo vreselijk blij zei ze en ze moest het even kwijt en boos worden op haar als ze in zo'n juich stemming is......dat doe je niet.
Ze vertelde dat ze in vaste dienst kwam bij Hästens en dat ze ook kon beginnen in Bodegraven bij een stichting voor kinderopvang, inclusief naschoolseopvang, en dat ze vandaag ook nog naar de Bruggen moet in Zwammerdam voor een gesprek, dit is een tehuis voor mensen met een in meer of mindere mate verstandelijke en/of lichamelijke beperkt zijn, zwaar maar heel mooi werk, onze jongste dochter werkt al jaren in een tehuis voor meervoudige (complexe) gehandicapte en dat doet ze met veel plezier, al met al een blije dochter en een iets minder blije moeder, want die kon niet meer slapen, gelukkig bestaan daar pilletjes voor, maar je bent de andere ochtend zo brak, zou het liefst luciferhoutjes tussen mijn ogen zetten, ga nog maar een sterke senseo pakken en hopen dat ik vandaag de dag redelijk door kom.

5 opmerkingen:

Annelies zei

Ik hoop dat je vannacht heerlijk van je nieuwe bed kunt genieten !

Cybele's patch zei

Komende nacht weer proberen Ines. Misschien lukt het nu wel!

Heleen zei

Vannacht lekker slapen! Enne de telefoon maar even uit zetten.Mooi dekbed overtrek! prachtige kleurcombi

Anoniem zei

Hoi Ines,
Wat fijn voor je dochter ,ik kan me voorstellen dat ze je er voor wakker belt,anders had zij natuurlijk niet kunnen slapen (LOL)
groetjes hermie

Corrie zei

Ja,ja, dat is inderdaad een groot nadeel als ze weten dat je meestal laat naar bed gaat, dat is met mij net zo!
Wat balen zeg, dat je dan twee keer wakker gebeld werd, maar wel heel mooi nieuws van je dochter. De aftersun vind ik een geweldige mop om die tijd in het stikkedonker.
Wij hebben het hier alleen in de kast staan voor onze kleindochters en zoons als ze hier in zonnige tijden komen zonnen. Ik gebruimk het ook niet, kan niet goed tegen zon, het verlamt me zo en ik verveel me te pletter om niets te kunnen doen in dat felle licht. Welterusten voor vannacht!!!