donderdag 16 april 2009

Wat een weer was het gisteren, het leek wel zomer en vandaag zal het minder zijn, maar als ik naar buiten kijk ziet het er prachtig uit, zonnig en zo te zien weinig wind, zal hier nog wel even genieten zijn.
Gisteren een poosje met een stijve lip en kin gelopen, tja dat krijg je als de tandarts je wilt fatsoeneren, 15 juni weer terugkomen, want dan moeten er waarschijnlijk 2 dode tandjes uit, hij heeft foto's gemaakt en het zag er niet goed uit, hij gaat nog een poging wagen om te zien of er kronen op kunnen en anders.................
Als ik bij oma ben dan doe ik altijd mijn schoenen uit, want anders mag ik niet in haar bed televisie kijken en dat vind ik zo fijn. Eerst maak ik de riempjes los, dan gooi ik mijn been in de lucht,
kijk zo en dan wiebel ik wat met mijn been en vliegt mijn schoen uit en als dat gelukt is kijk ik zo.... jullie zien toch wel dat ik mezelf heel knap vindt ;-)
Dit zie ik als ik uit mijn raam kijk, of op het balkon zit, is het niet prachtig, er staan er nog meer, maar dat paste niet meer op de foto.
De eerste bakken zijn ook alweer gevuld, maar er moet nog veel meer komen, elke week wat, want het geld vliegt je portemenee uit en terug vliegen ho maar :-))

8 opmerkingen:

Crea Annemieke zei

Goedenmorgen Ines,

Wat een leuke foto's van je kleindochter.Doet mijn kleindochter precies zo.Gezellig balkon heb je met die plantenbakjes.Ik heb ook nog nooit terugvliegend geld gezien, daarom met beleid je geld uitgeven!
Fijne dag ,ik heb al een poosje zitten borduren maar ga nu gauw aan de slag,
Annemieke

Anoniem zei

Hihi, nee terug vliegen, HO maar !!!

heerlijk 'bloemig' kind, LOG

Fijne bloemige dag !!;-))

mm

lut zei

't Spookje is ook een heel knap meisje! Ja, planten kosten veel geld. Daarom probeer ik ze zelf te kweken. Succes met je tanden.
Hier is het betrokken weer - net geen regen. Gisteren ook een stralende dag maar dan moest ik werken.

Annelies zei

Heerlijk hoor, zo'n voorjaarsgevoel.
Goed weekend !

Joke zei

Wat een heerlijk grietje die kleindochter van je!

Anoniem zei

Wat kan ik genieten bij het voorjaar in Nederland, ik zie overal de bloesem, terwijl wij gisteren nog sneeuw stormen hadden, wij lopen dan ook 6 tot 8 weken achter hier.
Wat een gezellig kleindochter heb je, zo te zien een vrolijke meid.
Geniet van het voorjaar.
Gr Joke

Anoniem zei

hoi Ines wat heb jij toch een prachtig spookje ze kijkt zo triomfantelijk de ondeugd straalt er van af .. leuk je bakken ik moet nodig aan de plantjes anders is straks alles weg.

christine

Corrie zei

Heerlijk dat ze zo thuis is bij je en wat een enige foto's van je kleindochter. Heerlijk hè om weer af en toe een bakje te vullen met bloemen, hier gaat het ook in etappes ;- ) Des te leuker vind ik!