maandag 20 april 2009

Eindelijk de 4 blokken afgemaakt, het blijft een klus voor mij op de naaimachine, maar nu nog 8 en dan kan ik de top helemaal in elkaar gaan zetten en hem even in een hoek gooien tot eind juni. Gisteren in de na middag kwamen nauurlijk het spookje met haar vader en moeder langs en het was dikke pret, want we hadden de slaapkamer behangen en alles op een andere plek gezet voor als de nieuwe bedden komen en zij vond het geweldig, dook gelijk in mijn bed met de opmerking...zo dat is veel beter...af en toe is deze net 3 jarige een oud wijf met haar opmerkingen :-))
Ze is hier lekker in bad geweest, want het voetballen is pas om 8 uur afgelopen en dan is het te laat om haar thuis nog in bad te doen, dan maar hier.
Gisteren ook nog alle fotolijstjes uit het toilet gehaald en die in de slaapkamer gehangen en in het toilet kleine quiltjes en een leuke spiegel, maar daarna kon je mij opdweilen.
Straks gezellig naar Ikea met man en moeders, want daar heb ik een mooie boxspring gezien met laden aan de onderkant en dat sprak me wel aan, ook gelijk kijken naar verduisterings rolgordijnen en wat snuisterijen, want het is net luilekkerland daar, gezellig koffiedrinken en genieten van een zweedse lunch.

6 opmerkingen:

Heleen zei

Oh, wat gezellig. Ik ben ook altijd gek op de Ikea. Het is net een uitje. Die bedden(boxspring) zijn trouwens prima. Wij hebben voor de bedden van onze gasten de boxspring er weg en krijgen regelmatig complimenten voor het goede bed.

Corrie zei

Dat zijn geen kleine klussen, maar wat zule je heerlijk slapen als alles klaar is. Een dagje Zweeds is voor mij ook altijd een uitje en voor jou en mij gelukkig ook iets dichterbij nu dan voorheen.
Wat een zalige blossen heeft spookje op haar wangetjes.

Crea Annemieke zei

Heel veel succes met het inrichten van je slaapkamer.Een heel werk maar weer leuk als het klaar is.Zeker met nieuwe bedden.Dat slaapt weer zo fijn.Wij hebben ook pas een andere slaapkamer, echt fijn!!
Groetjes Annemieke

Anoniem zei

Grinnik, zit zij te genieten van een Zweedse lunch in IKEA in Nederland, terwijl ik hier in Zweden gewoon aan het brood zit!! maar wel Zweeds.
Wist je dat Delft de grootste IKEA is in de hele wereld, zo groot heeft Zweden hem zelfs niet.
Ben benieuwd wat je allemaal gekocht hebt (buiten de bedden om) grinnik want ze hebben altijd van die leuke hebbe dingetjes en leuke stofjes.

Groetjes Joke uit Zweden en succes met de inrichting

Annelies zei

Mooie blokken en een hele leuke foto van spookje-lief !

Anoniem zei

Hoi Ines,
Wat een mooie blokken heb je weer gemaakt, ondanks dat je het niet meevalt om ze op de machine te maken, worden ze geweldig mooi.
Heerlijk een nieuw bed dus. Wij hebben ook een boxspring.Dat slaapt perfekt.
Onze spookjes zijn weer naar huis. Ze slapen al voordat ze thuis zijn, zo druk is er weer gespeeld.
Ook hier is een Ikea in de buurt,de kinderen gaan er wel graag naar toe.Fijne verjaardagen
groetjes Hermie