dinsdag 14 april 2009

'n Happy end ?

Volgens mij is het een happy end, zij vloog net het huisje in en hij zit te wachten, waarop..........geen idee, even later sprong hij ook even het hokje in, maar werd er meteen uitgegooid, ik wacht het nog maar even af, het is zo jammer dat je er niet even stiekem in kunt kijken, maar geduld is een schone zaak, ik zou willen dat ik net zoveel geld had als geduld ;-)

Gisteravond nog even aan mijn sampler gewerkt, een hoop zitten knippen en snijden, dan kan ik vandaag als het even kan 4 blokken maken.

We zijn gisteren niet naar de nieuwe meubelboulevard geweest, maar naar Purmerend om het nieuwe appartement van mijn broer te bekijken, het ligt op de 6e verdieping, is groot en heeft een adembenemend uitzicht.

Daarna zijn we met zijn vieren doorgereden naar Volendam en hebben heerlijk een uurtje of 2 op een terras aan het water gezeten, het was zalig.

Om 6 uur waren we weer thuis en werden met gejuich begroet door het spookje, zij was met haar vader en moeder lekker aan het eten en wij konden ook zo aanschuiven, Bas had lekkers bij de Indische toko gehaald, yummie.

Om 10 uur ga ik naar beneden om gezellig met nog wat andere bewoners te schilderen in de tuinkamer, de oudste die schildert is 87 en de jongste 62, meestal zijn we met zijn vijven, de een verft met aquarelverf, de ander met krijt, een met acryl en ik met olieverf, op deze manier leren we ook nog van elkaar.


6 opmerkingen:

Crea Annemieke zei

Goedenmorgen Ines,

Nou je hebt je wel vermaakt,dat zie ik wel.Nog even geduld voor de vogeltjes, natuurlijk hé.Niets op commando.
Daaag met de zonnige groetjes van Annemieke

Annelies zei

Ik hoop dat je met veel plezier hebt zitten schilderen.
Veel succes met je sampler.

Heleen zei

Wat enig om zo met een aantal bewoners te schilderen. Ben zelf niet zo kunstzinnig alleen maar creatief.;)En je gaat maar gestaagd door met je sampler. Ben nog met die driehoekjes aan de pruts.

Yvonne aka sommeke zei

Weer een gelukkig (koolmees-) manneke!

lut zei

Succes met de vogeltjes. Was 't schilderen leuk?

Guute zei

Hoe is 't spreekwoord alweer: in mei leggen alle vogels een ei. Dus nog even geduld. 't manneke zal zijn huiswerk wel gemaakt hebben.