vrijdag 18 februari 2011

Gisteren kreeg ik van haar deze lieve award en ik mag hem ook weer weggeven aan leuke lieve weblogsters en dat vind ik heel moeilijk, ik heb dan ook besloten om hem aan jullie allemaal te geven.
Ook staat er bij haar een you tube filmpje met o.a. dit blok, ik heb hem gisteravond gelijk zitten maken, niet zo netjes, maar gewoon om even een idee te krijgen.
Rest mij alleen nog een blok neer te zetten van mijn boerinnetje.

nr. 30 End of day

Nu ga ik mezelf snel onder de douche slingeren, want het spookje komt zo, ze gaan op vakantie en dan kan haar mama alles even aan kant maken zonder deze gezellige rommelkont.

5 opmerkingen:

Quiltendewilma zei

Oh jij ook al!!! Ik zag in het filmpje op de achtergrond een quilt om te kwijlen, zo mooi!!
Nee... ik ben al zo onrustig van alles wat hier ligt....
Ik moet keuzes gaan maken....

Maar eerst de folders afpakken van Boyke. Hij versnippert ze voordat ik ze heb gezien!!
;o)

quilting Jeannet zei

Ohhh, wat een leuk blok he!ik Ik zag hem bij Dorine, en toen bij Lida, en nu bij jou, ehhh....straks bij mij ?? nee....ik heb nog zoveel, maar ook een layercake......

groetjes, fijn weekend! Jeannet

Lida zei

ha,ha, ja twee zielen een gedachte, ik vond het ook zo'n gaaf blok en had nog twee layer cakes liggen, dus ben er meteen aan begonnen, zo leuk, nu een rand en achterkant stofjes zien te vinden en ik kan hem afmaken!! Veel plezier met die kleine, je zult haar wel missen als ze op vakantie is!! Groetjes
Lida

Juicybear zei

Mooi blok zeg, ook je blokken van de farmer's wife vind ik prachtig, jij gaat lekker snel ik heb er zelf ook al iets meer dan 20 af, nu de rest nog:-) Fijn weekend.
Groetjes Anneke

Anoniem zei

fijn weekend "allerliebste"!!;-)

MM