zondag 5 december 2010

Vrijdag kwamen deze lapjes weer binnen van haar en wat zijn ze lief, ik spaar ze op voor de Farmers wife quilt, ik vind haar stofjes perfect voor dit project.
Gisteravond een klein stukje door de sneeuw geploeterd, er lag hier zo'n 10 á 15 centimeter, om bij onze jongste DD te komen en daar hebben we gezellig Sinterklaas gevierd, alleen voor de kinderen, zodra de kleintjes niet meer geloven gaan we het anders doen, maar gelukkig geloven er nog 2 en dat is toch het leukst.
Het heeft vannacht aardig gedooid en er ligt een vieze prut laag sneeuw, alle sneeuwpoppen zijn een kopje kleiner gemaakt en een mooi plaatje is het niet meer.
Straks ga ik heerlijk zitten patchen en ik zie wel hoever ik kom, borduren ben ik even mee gestopt, het is met een oog toch heel moeilijk om over 1 draadje te borduren, ik mis dan toch de diepte, leuk vind ik het niet, want ik ben altijd zo'n mens van "kan niet bestaat niet" , maar het bestaat dus wel, ook voor mij, maar quilten kan ik nog goed en daar ben ik alleen maar dankbaar voor.

4 opmerkingen:

Annelies vdB zei

Wat een mooie lapjes.
Prettige zondag.

Lida zei

Prachtige lapjes en voor FW hartstikke mooi! Jammer dat je nu even niet kunt borduren, maar misschien binnenkort weer wel! Groetjes
Lida

Quiltendewilma zei

Mooie stofjes..
;o)

Hennie zei

Mooie stofjes.
Fiojne avond Hennie.