zaterdag 25 december 2010

Alles is klaar, nou ja bijna alles, de ragout hoef alleen maar warm gemaakt worden en de pasteibakjes kunnen de oven in, de rollade ligt in de koelkast, gesneden en wel, de dadels zijn voorzien van roomkaas (zo lekker) en staan samen met de salade buiten, hopelijk heeft het niet al te hard gevroren op het balkon, momenteel is het er -0,5, de garnalen mogen straks ook nog op een mooie schaal en ook de asperges, de rest nemen de kinderen mee.
Jammer genoeg zijn de kinderen van onze oudste DD en die van haar partner uit logeren, de ene helft bij hun grootouders de andere bij hun vader, maar gelukkig komen er weer 3 nieuwe kleinkinderen mee vandaag, die van onze nieuwe schoondochter, maar die zijn de knuffelleeftijd voorbij, 13, 15 en 17, uiteraard is het spookje ook van de partij, maar die vond het wel erg saai zonder haar neefjes en nichtjes.

Gisteravond nog een paar steekjes geprikt, ik ben niet verder gekomen dan 1 steeltje, de rest is geplakt, maar met een hoofd vol watten kom je niet ver, dus met een paar mollen vroeg naar bed, het is vandaag niet veel beter, maar als het niet erger wordt als nu, kom ik de dag wel door.


4 opmerkingen:

Guusje, zei

Beterschap en hele fijne kerstdagen toegewenst.

Jantine zei

Ik hoop dat je je snel weer beter voelt!
Je blokken weggeven, toe maar, jij durft. Aan de andere kant, als ze meer frustratie geven dan plezier dan is het ook zo wat...

martine zei

Beterschap en fijne dagen.

goof zei

Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad, en dat je ook wat opgeknapt bent!
:o)