vrijdag 10 december 2010

Brrrrrrrrr, straks een monteur bellen, want de verwarming slaat niet aan, dus echt prettig vertoeven is het hier niet.
P.S.
Hij doet het weer, ik heb nieuwe batterijen in de thermostaat gedaan, ik begin het nu weer lekker warm te krijgen.

Gisteren maar een half blok kunnen maken, want ik was de hele dag druk met mijn moeder en jongste DD, maar hopelijk komt er vandaag wat meer uit mijn handen.
Woensdag, toen het spookje hier was, zat ik lekker rustig aan mijn tafel stukjes te tekenen en te knippen, toen ik haar ineens hoorde zeggen, 6 + 6 = 12, ik prees haar gelijk de hemel in en vroeg hoeveel 5 + 4 was, bijna onmiddellijk kwam er 9 oma, na nog een paar sommetjes die ze ook goed had, vroeg ik haar hoeveel 1 + 1 was en toen kwam er 123 uit, ik zeg, dat kan toch niet, 1 + 1 = 2, nee oma, kijk maar en daar kwam ze aanzetten met de grote rekenmachine en daar stond 123, mijn DH en ik hebben er vreselijk om moeten lachen en haar vader en moeder 's avonds ook, ons spookje is dus gelukkig een "normaal" kind en niet hoogbegaafd. 2 Januari wordt ze 5, dan is ze bijna kleuter af, wat vliegt de tijd toch voorbij.

6 opmerkingen:

Quiltendewilma zei

hihi..... wat een bijdehandje!!

Annelies vdB zei

Fijn dat je het weer warm hebt !

Balsemien zei

Gelukkig maar dat je er weer warmpjes bij zit!

Lida zei

Ik denk inderdaad dat je beter een gewoon intelligent kind kan zijn, heb een paar hoogbegaafden in de familie, met sommige kun je niet eens een normaal gesprek voeren, die lijden aan een soort vakidioterie en spreken onderling een soort geheim taal en die van de vorige generatie werden niet onderkent en hebben zich jarenlang dood verveeld op school!
Maar tegenwoordig zullen ze dat hoop ik eerder en beter onderkennen! Geniet maar van je schattige gewoon intelligente kleinkind! Fijn weekend, groetjes
Lida

Anoniem zei

((zwaaii))) !!

Fijne dag, je weblog ziet er 'warm' uit !!

MM

jose zei

Heerlijk zo'n kleinkind !! En fijn een normaal kleinkind.


Geniet er maar fijn en heerlijk van. Is toch zalig die reacties!!
Mijn tijd komt ook nog wel hoop ik !!
Liefs José