zondag 26 december 2010

Het voelde de hele dag als een warm bad, ook met de nieuwe kleinkinderen, het spookje is helemaal verliefd op Chester van 13 en die weet nog niet zo goed hoe hij daarmee om moet gaan, maar dat komt wel.
We hebben heerlijke hapjes gegeten en vooral de Surinaamse pasteitjes, zie foto , de ragout en de salade vielen in de smaak, vandaag eten we de leftovers en gelukkig krijgen we hulp van de overkant.
Ik neem straks een korte douche en doe dan mijn zondagse jurk aan, neem zo nu en dan een paar mollen , kruip in een hoekje van de bank met een blok en sudder een beetje na, hopelijk is de zeehondenhoest morgen minder, want je weet niet wat je hoort, ik denk zelfs dat ik het win van een zeehond ;-)
Vandaag is het voor de 2 oudste kinderen schoonmoederdag en onze zoon maakt dan voor het eerst kennis met een Surinaamse kerstdis, reken maar dat hij zal smullen en ons vanavond lekker maakt met zijn verhalen. 

6 opmerkingen:

Jane in Wales zei

Gezellig allemaal! Ik hoop dat je gauw weer zonder hoest verder kunt!
groetjes
Jane

Dorine zei

Dit klinkt als een heel gezellige dag. en nu opknappen en een beetje rust houden
Maar dat is moeilijk voor Ines...............

berthi zei

Dat zijn gezellige dagen bij jullie, alleen een beetje jammer van die zeehondenhoest zoals jij dat zo mooi noemt. Een fijne dag en ik hoop dat je snel verlost bent van die vervelende hoest.

Sylvia zei

Klinkt allemaal gezellig. In ieder geval beterschap
Gr.Sylvia

Lida zei

Het was dus duidelijk een heel gezellige kerstweekend voor jou! Nu sudder maar lekker na! Groetjes
Lida

Yvonne aka sommeke zei

Hmmmm, dat zag er lekker uit en het klonk gezellig!
'k Wil jou ook nog fijne feestdagen toewensen!
Hopelijk ben je al weer helemaal beter?