woensdag 15 december 2010

Gisteren kwam dit leuke quiltje binnen dat ik had gewonnen bij haar is het geen schatje, ik was hem bijna kwijt, want het spookje vond dat hij van haar was, maar hij hangt nu heel gezellig in de kamer.

Ik heb ook nog een blok gemaakt en wat bloemen aan elkaar gezet, die laatste moeten nog even wachten, want ik zie geen verschil in grote en als ik het niet zie, dan zien jullie het ook niet.
Ben ook stiekem begonnen aan de Fa3mers wife en ik heb al 2 blokjes af, ik maak ze met de stofjes van haar stofjesclub en reken maar dat het een mooie quilt gaat worden.

6 opmerkingen:

katrien zei

Schattig quiltje heb je gewonnen.
Mooie ster.

Annelies vdB zei

Wat hebben we toch een leuke hobby met veel verleidingen.
Veel plezier met alles.

Inge Slaats zei

Wat een leuk quiltje heb je gewonnen, kan me voorstellen dat het spookje dat wilde hebben. Kinderen vinden die sneeuwpopquiltjes meestal erg leuk, tenminste mijn kleinkinderen zijn vol bewondering voor mijn exemplaren. Over andere quilts hoor ik ze niet zo veel LOL

Het blok is ook mooi!

Yvonne aka sommeke zei

Proficiat met het winnen van dat prachtige quiltje!
Schitterende stofjes gebruik je voor dat blok!

betty zei

Wat een mooie blokjes heb je gemaakt voor de farmers wife, mooie stofjes! Ik was ook bijna 'gevallen'voor deze quilt, maar eerst eens wat andere dingen afmaken! goed van mij hé!!

Mineke zei

Wat leuk de Farmers wife, maak je de patronen zelf? Of zijn ze ergens te koop? Schattige stoffen trouwens!
Fijne Feestdagen en een heel goed 2011!

Groeten Mineke