zondag 19 december 2010

Er is weer sneeuw bijgekomen, maar dat zal wel voor iedereen gelden, ik moet zeggen dat het een prachtig gezicht is, maar van mij mag het weg en daarvoor in de plaats gewoon vorst met een heerlijk zonnetje.

Dit is nr. 7 Birds in the air en nr 8 Bouquet heb ik er achteraan gemaakt, ze worden erg mooi met de rozenstofjes, van de laatste 2, want ik moet weer even wat anders doen en wel een geappliqueerd blok van de Nosgay for mother uit het boek Home sweet home en daarna wil ik aan blok 3 beginnen van de Home sweet home zelf, genoeg te doen dus.

5 opmerkingen:

Annelies vdB zei

Bij ons ook meer sneeuw. Je hebt een mooi blok gemaakt.

katrien zei

Mooie blokjes.

Jantine zei

Ik moet eerlijk zeggen dat ik geniet van deze witte wereld! Maar gewoon vorst en een zonnetje... dat betekent schaatsen... en daar verlang ik ook naar, zeker nu ik vorig jaar nieuwe schaatsen heb gekocht!

Miriam zei

Hier ziet ook alles wit en van mij mag de dooi inzetten. Als dan alles netjes droog is, paar graadjes vorst en een zonnetje daarbij: dat is voor mij pas winter!

Mooie blokken weer trouwens!

Groetjes
Miriam

Cybele's patch zei

Een heerlijk ouderwetse winter. Ik geniet ervan achter mijn ramen. Maar owee als de boodschappen in huis gehaald moeten worden, dan zal ik wel anders piepen. We hebben vandaag weer een gigantische portie gehad. Schijnt een witte kerst te worden.