woensdag 1 december 2010

Gisteren weer een paar blokjes van de LIB gemaakt, ik moet eens op zoek gaan voor de sashings, ik weet nog niet welke kleur ik daarvoor ga gebruiken.
Ook heb ik weer een mutsje zitten breien voor India en die mag weer even voor de show op de babypop, ik maak er nog een en dan lever ik ze in bij de breiwinkel, die heeft inmiddel 4 vuilniszakken vol.
Straks gezellig met de jongste DD en spookje naar Intratuin om de kerstsfeer op te gaan snuiven, zondag ga ik versieren samen met DH, ik verheug me er nu al op, maar eerst zaterdag Sinterklaas en dat is ook heel leuk met zoveel kleinkinderen.

4 opmerkingen:

Katrien zei

Leuk al je blokjes samen te zien.

Annelies vdB zei

Wat wordt het mooi !

Cindy at her Country Home zei

Allerliefste Ines, wat is Sinterklaas zóóó blij met jou zeg! Dat je hem helpt met die prachtige harten, fantastisch en je quilt aaarrgghhhhh! Voor mij een hele tijd geleden dat ik weer eens heerlijk aan het patchen ben. Nog een paar weekjes en dan probeer ik het ook lekker weer op te pakken, komt door jou! Veel winterliefs van Cin x

Lida zei

Jouw LIB ziet er prachtig uit, succes met het vinden van de sashings! Schattig mutsje, gelukkig loopt de aktie fantastisch!
Wens je een heel gezellige sinterklaasviering en vandaag een heel gezellige dag, groetjes
Lida