donderdag 16 december 2010

Heel stiekem ben ik met de Farmers wife begonnen, wat een heerlijke blojes om zomaar even te doen, ze zijn maar 15 x 15 cm en hier zien jullie blokje 1 Attic window, natuurlijk heb ik nog een blokje gemaakt en die zien jullie hier onder, blokje 2 Authum tints, zijn het geen schatjes?
Ik heb gisteren wat patroontjes geknipt en geplastificeerd, ze moeten wel stevig zijn, want je hebt de diverse stukjes een flink aantal keer nodig, vandaag ga ik er nog een stel maken.

10 opmerkingen:

Annelies vdB zei

Mooie blokjes. Geniet van het maken van deze quilt.

Anoniem zei

alleen de stofjes al zijn heerlijk om mee te werken
liefs Hermie

pauline zei

Welkom bij de Farmer's Wife club. Ga je meedoen met de update op elke 22e van de maand? Ik vind het ook zo'n leuke quilt om te maken. Lekkere kleine blokjes en dan stofjes uitzoeken, ik heb zelden met zoveel plezier aan een quilt gewerkt.
Bij Marion (marionquilten.blogspot.com) zie je de lijst van de deelnemers aan de FWQ.
groetjes,

Quiltendewilma zei

Mooie blokjes1!! Hier ligt er een boek, stoffen....
Maar zoveel liggen. Eerst wat afmaken...

Dorine zei

Hoi Ines,
wat ben je toch een ijverig bijtje. en dan ook nog iedere dag een blogje
PFFFFFFFFF echt goed hoor en dat boeren vrouwtje het boek heb ik ook liggen, maar ik heb nog zo veel onaffen ..................

katrien zei

Mooie blokjes in leuke stofjes.

conny's quilts zei

Mooie blokjes hoor, de stofjes zijn prachtig! Ik doe ook mee aan de update op de 22e van elke maand, leuk om dan de blokjes te laten zien aan elkaar, als je zin hebt kun je daar ook aan meedoen!

Klaske zei

Mooie blokjes Ines, bekende stofjes zie ik,mooi hoor!!

Berna zei

Het is zo'n mooi patroon (voor ooit). Prachtige stofjes en blokjes. Waarom gebruik je geen paternoplaat? Is toch veel makkelijker om mee te werken als je de patroontjes vaker nodig hebt?

Jantine zei

Hoezo stiekem? Wie zegt dat je hier niet mee mag beginnen? Ik ben er van overtuigd dat als je dingen doet die je leuk vindt je uiteindelijk meer doet dan als je ergens niet aan mag beginnen omdat er nog iets af moet. Het ziet er leuk uit!