zaterdag 4 december 2010

Huis nr. 2 is af en ik vind dat het, gezien de weersomstandigheden, snel gegaan is.
De bloemen heb ik iets anders gedaan, wel met biasband, maar ik heb het vast gezet zodat het wat meer body kreeg, de ramen moet ik nog latjes geven, maar ik twijfel nog of ik dat nu moet doen, of als ik de quilt ga doorpitten, ik denk er nog even over na.
Gisteren was het weer een drukke dag, onze oudste kleinzoon logeerde hier, die heeft het een beetje moeilijk momenteel en het spookje was hier ook niet vandaan te branden, want niets is leuker dan samen met je grote neef lol te trappen en dat deden ze, gisteravond zijn ze opgehaald en spookje logeert nu bij haar grote neef.
Vanavond hebben we een gezellige drukke Sinterklaasavond, wij hoeven gelukkig alleen maar naar de overkant te lopen, want nu met een auto op de weg is niet echt fijn en strooien doen ze bijna niet op woonerven.
Ik wens iedereen een fijne Sinterklaas en rij voorzichtig als je toch de weg op moet.


8 opmerkingen:

angela zei

This home is wonderful.
Angela

Anoniem zei

Je bent wel productief. Leuk dat je kleinkinderen zo goed met elkaar kunnen opschieten. Fijne sinterklaas

Els zei

Wat een mooi blok heb je gemaakt! Een fijne sinterklaas..

goof zei

Wat een heerlijk huis!
Die latjes, ja dat vond ik best wel een gedoe,... soms speelde ik een beetje 'vals' met kantjes, dat was net een beetje makkelijker te verwerken. Je kunt er ook lijntjes op borduren,...
Veel plezier vanavond!

Annelies vdB zei

Een prachtig huis ! Geniet van de Sint.

quilting Jeannet zei

Ik vind ze wel heel erg sfeervol worden ! fijne sinterklaasavond, jij hoeft niet zo ver...

groetjes,Jeannet

katrien zei

Heel mooi huis.

Lida zei

Wij wonen aan het eind van een doodlopend woonerf, kun je nagaan hoe hoog hier de sneeuw ligt en hoe glad het hier is! Heel fijne pakjesavond en oh, ja vergeet bijna je schitterende huis! Groetjes
Lida