woensdag 22 december 2010

Gisteravond het middelste blok afgemaakt en daar moeten er nog een stuk of wat van gemaakt worden. hoeveel weet ik nog niet, ligt eraan hoe groot ik de quilt ga maken.
Gisteren zijn we al glijdend en glibberend de bijna laatste boodschappen wezen doen, we zijn wel naar het rustigste winkelcentrum gegaan hier en het was heel relaxed boodschappen doen, mijn moeder heeft ervan genoten.
Straks weer voor controle naar de oogarts en als het niet erger is gewordenben ik weer een blij mens en dat ben ik toch al, want mijn goeie oog is nog steeds goed en daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn.
Dan gaan we ook nog op gordijnen jacht, ik wil al jaren Inbetweens en door de mantelzorg gift kan ik ze nu gaan kopen

6 opmerkingen:

Annelies vdB zei

Het zijn drukke tijden en toch weet je nog heel wat te handwerken. Knap hoor !

Anoniem zei

wat een leuk muziekje, Lara en Kyra staan hier naast me te dansen. Je bent lekker bezig en ik hoop dat alles goed is bij de oogarts. Ik moet alle boodschappen nog doen,maar dat komt wel goed. Vandaag krijg ik mijn nieuwe bril, spannend hoor.
doei, liefs Hermie, die jou natuurlijk ook hele fijne feestdagen wenst.

liesbeth a zei

Op de kaart staat gelukkig 2010: moet dit niet 2011 zijn.
Ik wens je dit toe voor 2011.

GRANNY'S HOUSE zei

Dom van mij,maar het staat nu goed.

Groetjes
Ines

Lida zei

Grappig plaatje en geweldig deuntje erbij! Heel leuk, ga zo ook even snaaien daar! Je blokken zien er prachtig uit en het lijkt mij een geweldig patroon voor een lekkere grote quilt, maar ja dat moet je dus zelf gaan beslissen! Nu ik wens jou ook heel fijne feestdagen en een voorspoedig 2011! Groetjes
Lida

katrien zei

Mooie blokjes.