maandag 13 december 2010

Deze mutsjes ga ik vandaag inleveren bij mijn wolwinkel, ik brei nog 1 klein mutsje met sjaal voor de pop van het spookje en dan vind ik het welletjes en gaan we weer over op het quilten.
Gisteren weer een paar bloemen aan elkaar gezet, ik heb er geen foto van gemaakt, want dat verschil zie je niet, ik maak pas weer foto's als er een megaverschil te zien is.
Verder een rustige zondag gehad, we zijn even bij de oudste DD langs geweest, gelijk mijn moeder meegenomen, die vindt zoiets altijd heel gezellig en heeft ze gelijk weer een stel achterkleinkinderen kunnen knuffelen, want de 5 uit het samengestelde gezin zijn er eerste kerstdag jammer genoeg niet bij, tja dat krijg je met een scheiding, de ene helft is dan bij hun vader en de andere logeren bij hun oma en opa, niets aan te doen, het zal daardoor wel een hele rustige kerst worden.

3 opmerkingen:

katrien zei

Wat een leuke mutsjes.

Linda zei

Leuk om van die kleine mutsjes te breien, en dan nog wel voor een goed doel!

Je bent aardig verwend met een mooi kerstpakket met allemaal lekkere dingen erin.

Fijne dag!

Groetjes,
Linda

Lida zei

Schattige mutsjes! En ja dat heb je nu eenmaal, de stiefmoeder van mijn dochters is eerste kerstdag jarig, dus bij ons is het dan ook altijd heel rustig! Fijne dag, groetjes
Lida