dinsdag 12 april 2011

nr. 61 Northern lights
Toch weer aan het quilten geslagen, ook al is mijn hoofd er nog niet echt bij.
Onze oudste kleinzoon logeert al vanaf vrijdag hier en dat blijft ook even zo, want hij heeft rust nodig en thuis gaat dat een beetje moeilijk met 2 broertjes en 2 zusjes, hij kan zich moeilijk concentreren en dat gaat ten kosten van zijn schoolprestaties, zijn cijfers moeten omhoog, anders mag hij niet eens een jaar doubleren en hier vindt hij de rust om zijn huiswerk te maken en wij vinden het nog gezellig ook.
Gisteren hebben we met zijn allen aan de overkant gegeten, het spookje vond het geweldig, zij is gek op haar grote neef en wat haar betreft mag hij hier blijven wonen.
Straks net mijn moeder naar AH op de Ridderhof, we moeten er toch een keer aan geloven, ook al is het eng.

7 opmerkingen:

goof zei

(((knuf))) voor jou.

Klaske zei

Sterkte straks! Liefs KLaske

Miriam zei

Dikke knuffel!!!

Miriam

Johanna Zweden zei

Wat een mooi blok weer Ines en gewoon even rustig aan doen! want je zal zeker in paniek zijn geweest, om te denken zal er iemand bij hebben gezeten, die ik heb gekend.
Hoop dat het vandaag goed is gegaan.
Knuf Joke

betty zei

Ines, ik was in Londen toen ik het toevallig hoorde van de schietpartij. ik dacht gelijk aan jou, wetende dat jij daar in de buurt woont.
Gelukkig is jullie niets overkomen, maar wat een verdriet en ellende voor alle diegene die daar toevallig waren.
Veel sterkte en liefs

Heleen zei

Sterkte!! Hopelijk ging het vandaag om daar weer te komen.

Lida zei

Ik hoop dat het goed gegaan is met boodschappen doen en was ook verbijsterd toen ik het las, dacht er aan dat ik daar op een zaterdag met jou, Joke, Anita en Chris hen zitten koffie drinken, wat gebeuren er toch nare dingen en dan plots zo dichtbij! Sterkte! Mooi blok! Groetjes
Lida