dinsdag 30 september 2008

Gevallen vrouw

Vanmorgen "gezellig" in de regen samen met mijn jongste dochter wat boodschappen doen en zij moest ook nog even pinnen bij de Rabo, ik kom van de straatstenen op de tegels bij de bank en ja hoor, ik voelde mezelf gaan en daar lag ik, jonge vrouw, niet te mager, zeg maar gezet en 61 jaar jong, op mijn knie en mijn andere been eronder en ik kan alleen maar zeggen dat je zoiets op mijn leeftijd niet moet doen, want nu zit ik met de gebakken peren en kom bijna niet overeind, want mijn knie doet heel erg au, zei mijn kleindochter en als ik mijn stoel uitkom zegt mijn vechtgenoot, komop, je lijkt wel een oud wijf en lacht er ook nog bij, ben benieuwt naar morgen, want dan zal het nog wel erger zijn, maar niet getreurd, breien en quilten gaat gewoon door.


5 opmerkingen:

carla zei

O wat voel je je dan opgelaten he !!maar goed je hebt voor zover je weet niets gebroken ,,doe het rustig aan ,,nu hoor ik je zeggen ja ik kan ook niets anders hihihi,,veel sterkte deze stijve dagen
groetjes carla

lut zei

Wat erg! Veel sterkte!

quiltendewilma zei

Heel veel sterkte, gevallen vrouw.

Nu moet je wel op de bank gaan zitten met een handwerkje....
;o)

Ria Lanser zei

Ach Ines wat zielig. Maar wie weet valt vandaag het verrassingspakketje wel op de deurmat! Dan heb je daar wat afleiding van. Sterkte!

Groetjes, Ria

lappenleintje zei

Wat een domme pech! Heb je er wel iets koels op gelegd na thuiskomst? Het kan zooo zeer doen. Gelukki maar dat er aan je handjes niets mankeert, dus je houdt jezelf wel bezig. Enne, dat handwerken is geen echte straf he!
Sterkte, hopelijk is het snel voorbij!