zondag 7 september 2008

Een verjaardag en een computer crash

Vandaag alvast de verjaardag van onze oudste zoon gevierd, morgen is het officieel en is hij echt 40, we hebben hem o.a zijn geboortekaartje gegeven en dat kon hij erg waarderen, het is ook wat hoor, een zoon van 40, ik kan me nog zo goed herinneren dat hij geboren werd, het was die dag vreselijk warm, maar daar trok hij zich als 8 ponder niets van aan, het was wel een unieke dag, want 8 december 1967 waren wij getrouwd en precies 9 maanden later werd hij geboren. Ik kan me ook nog goed de blikken herinneren van de mensen die dachten dat wij moesten trouwen, gelukkig is dat tegenwoordig voor de meeste anders, want onze jongste dochter woont heel gelukkig samen met haar vriend en hun 2 jarige dochter en gelijk hebben ze, alhoewel zij een trouwerij nog wel ziet zitten.Vandaag besloot mijn computer kuren te krijgen en kon ik er bijna niets meer mee beginnen, vanmorgen dus aan de slag en heb ik de hele computer leeggehaald en daarna weer alles erop, nou ja alles, ik moet nog aardig wat opnieuw installeren en sommige dingen ben ik gewoon kwijt, maar dat is allemaal weer opnieuw te downloaden.Morgen gaan we naar Arnhem en van wat ik heb gehoord en gelezen heb schijnt het ontzettend leuk te zijn, ik ben benieuwt, we gaan gezellig saampjes en zien wel wat we daarna gaan doen, meteen naar huis of nog ergens wat eten.


3 opmerkingen:

Dijn zei

Van harte gefeliciteerd! Arnhem is leuk hoor, ik woonde er ooit op de Hoogkamp, prachtig in een straat met oude esdoorns. Misschien is lunchen in het Hemelrijk een leuk idee? Ligt vlakbij de Bijenkorf als ik me goed herinner.
En anders het Kröller Müller, met schitterende kunst in het park, het Jachtslot Hubertus: schitterend in baksteen aan een vijver, ontworpen door Berlage 1914-1920. En anders winkeltje in winkeltje uit in de binnenstad. Oooo, je zult je vast niet vervelen! Fijne dag toegewenst!

wilma zei

hihi... Dit klinkt bekend!!!
Ik ben 17 september 1986 getrouwd en op 31 juli 1987 werd onze dochter geboren. Zelfs toen zag je de mensen rekenen.... En dit is dan alweer wat later in de tijd....

gefeliciteerd!!!

Oh heerlijk naar arnhem. Heerlijke stad om in te wonen!! Er zijn erg veel mooie dingen te zien hier in de stad..... Op dit moment erg mooie quilts!!

GRANNY'S HOUSE zei

We gaan naar de tentoonstelling van het quiltersgilde, is altijd erg mooi, het wordt gehouden in de Eusebiuskerk en er zijn ook nog een aantal kraampjes, ofwel veel verleidingen ;-)