dinsdag 2 september 2008

Kleedje en kleinkinderen

Alles is weer naar huis en hier heerst weer rust, vrijdag komen ze weer, maar dan worden ze vroeger opgehaald en blijven niet eten, alleen het kleine spookje van onze jongste dochter is heer dan de hele dag en blijft gezellig eten, ik denk dat oma maar pannekoeken gaat bakken.


Vandaag mijn haakprobeersel afgemaakt en het is een leuk patroontje om te doen, er zal een mooi sprei van gehaakt worden, maar nu eerst mijn gebreide plaid afmaken en de quilts waar ik mij op gestort heb, ben nu bezig met het doorpitten van de adventsquilt en daar ben ik wel een paar dagen zoet mee, tussendoor kan ik dan nog wel een blok breien.


We gaan waarschijnlijk dinsdag naar Arnhem voor de quilttentoonstelling, ik heb er echt zin in, of Dick dat ook vindt.............denk het niet, maar hij is niet zo moeilijk en sukkelt wel mee, want ik kan niet zo'n grote afstand rijden en met de trein is het altijd zo'n gedoe. Vrijdag is een vriendin van mij aan het engelen, maar dan kunnen we niet vanwege de kleinkinderen, wel jammer want dan hadden we weer even kunnen dollen, dat moeten we dus even uitstellen.

2 opmerkingen:

lut zei

Ging het goed met je kleedje/proeflapje? 't ziet er prima uit. Fijne dag!

Wilma zei

Dat ziet er goed uit!!!