donderdag 18 september 2008

Druk, druk druk, breien, quilten, moederdag en morgen de hele dag op een lief klein spookje passen, want mama's beste vriendin trouwt en die moet er 's morgens om 7 uur al zijn, dus die vertrekt vanavond al met een andere vriendin om morgen op tijd bij de bruid te zijn, het zal een lange dag gaan worden, maar wel een hele mooie.


Ik ben begonnen met de plaid, heb hem inmiddels al een keer of 5 uitgehaald, ja ik weet het, dom dom dom, gewoon niet goed lezen en meteen beginnen, maar de tijd is geduldig, het komt allemaal wel goed.


Ook heb ik vandaag de patronen van een breirol gedownload, daar zitten zulke mooie patroontjes in en als geroeste breister best een uitdaging om aan te beginnen, maar niet dit jaar, het is een klusje voor die uurtjes waarin ik echt helemaal niets te doen heb.


Verder gisteren naar de jaarmarkt geweest, het was er gezellig druk 's morgen, want 's middags kan je altijd over de hoofden lopen en sta je regelmatig stil en komt nergens bij, nu hadden we alle tijd, maar de koopjes vielen tegen, je ziet tegenwoordig alleen nog maar kramen met een hoop bling bling, nepplanten en meer van dat soort onzin, jammer genoeg maar heel weinig rommelkraampjes en al helemaal geen handwerkramen of mooie lappen, nu is dat laatste niet zo'n ramp, want ik heb genoeg om een paar jaar vooruit te kunnen ;-)


Straks vlei ik mij op de bank voor de buis, met mijn plaid en ondertussen naar house kijken.2 opmerkingen:

lut zei

Ines, ik kan niet geloven dat jij uurtjes hebt waarin je écht niets te doen hebt. Met de plaid komt het wel goed. Ik ben ook verschillende malen herstart.
Fijn weekend!

Greet zei

Hoi Ines

Wat een pronkstukjes zijn het allemaal geworden. Toppie hoor, prachtig gedaan .
groeten Greet

rustig aan met je been!