zondag 28 september 2008Weer een affo en hij is ontzettend leuk geworden, kan niet wachten om hem op te hangen en te vullen met lekkers en af en toe een ander aardigheidje, er kunnen alleen maar piepkleine dingetjes, want met zoveel kleinkinderen wordt het proppen, een ding is zeker ze zullen het wel waarderen, ze zijn altijd heel snel tevreden.
Vanavond komt er weer een heel lief klein spookje slapen, want papa en mama moeten alletwee werken en dat is dus weer genieten, ze wordt steeds leuker en begint met haar ruim 2 jaar een echt boefje te worden, maar dat hoort erbij, net zoals de kleinzoon van 13 die vreselijk aan het puberen is en waarvan zijn moeder blij zal zijn wanneer het weer voorbij is, ik heb al gezegd dat ze voorlopig behangrollen te kort komt om hem erachter te plakken ;-)
Hier nog een detail van het haardvuur, ziet er ook goed uit.


Vandaag weer verder met mijn plaid, het gaat nu lekker, want de start problemen waren enorm, het is dat ik engelen geduld heb, want anders.......... ;-)


8 opmerkingen:

Annelies zei

Knap dat je doorzet met je plaid !
Je panel is erg mooi en gezellig geworden.

carla zei

ziet er weer erg mooi uit ,,,lief he z'n kleintje van bijna twee heb er ook z'n een heerlijk !!!knap om aan een plaid tebeginnen
groetjes carla

lut zei

Ja, in 't begin is het even doorbijten met de plaid!
Je panel is heel mooi.

Anoniem zei

Schitterend Ines vooral dat haardvuur, Je blijf ook maar bezig he. De ene na de andere creatie zie ik verschijnen

Anoniem zei

groetjes Corrie
:-) watn dat vergat ik er bij te zetten

Anoniem zei

Ines ik weet niet wat een affo is.
Maar het ziet er weer geweldig uit, die haard krijg het er gewoon warm van, zit nu namelijk voor mijn eigen openhaard.
Groetjes en knuff Helma

Anoniem zei

Hoi Ines,
Dat heb je snel gedaan. Ik kan ook bijna niet wachten tot ik hem op kan hangen.
groetjes Hermie

Poekie zei

Leuk dat je bij mij een berichtje achter liet. Heb hier even rondgekeken en vind het heel gezellig op je blog. De affo is héél erg mooi geworden. Groetjes van Poekie.