dinsdag 10 februari 2009

Sokken breien

Hier een lief voetje van ons spookje met de door oma eerste gebreide sok, met dank aan Eva Behrens zonder wiens hulp mij dit nooit gelukt was. Achteraf, maar dat is altijd zo, is het veel makkelijker dan ik dacht en er zullen nu dus nog heel wat sokjes en sokken volgen :-D
Jara is er in iedergeval heel blij mee en ze kan niet wachten tot oma voor het andere voetje ook een sok heeft gebreid.

Het was weer een bijzondere koude, natte en sombere dag, maar binnen was het warm en gezellig, ik heb niet veel anders gedaan dan breien en me beziggehouden met Jara, maandag is het feest voor haar, want dan komen ook de andere kleinkinderen en ook de kleinkinderen van het samengestelde gezin, dan lopen er hier 6 kinderen rond en reken maar dat het leuk is, Dylan is een jaar ouder dan Jara, maar ook verzot op de speelkeuken die hier staat, er zal dan ook weer heel wat afgekookt worden voor ons, de 2 meiden 7 en 8 duiken gelijk op alle teken en kleurspullen van oma en Aaron 13 en Roy 11 kruipen achter de computer.
Er zal wel een grote pan maceroni of iets van een maaltijdsoep gemaakt worden, want hier gaat nooit iemand de deur uit zonder te hebben gegeten.

8 opmerkingen:

Annemieke zei

Goedenmorgen Ines,

Het is gelukt ,zie ik.En wat een vrolijke sok.En lekker warm.
Succes bij de tweede en een fijne dag.groeten van Annemieke

lut zei

Een heel mooie sok voor het kleine spookje. Oma, nu vlug de tweede sok breien.
Ines, wat een warm nest is het bij jullie. Fijne dag.

berthi zei

Prachtige sok en wat heb je dat snel gedaan! Eva heeft je de kunst van het sokken breien snel bijgebracht. Op naar de tweede sok!

Leintje zei

Wat een vrolijke sok! En wat doe je toch ongelooflijk veel, breien, haken, quilten, koken, petje af hoor!

Anoniem zei

prachtig geworden je sok.
En snel ondanks alles.

Leuk bekend wolletje, heb het ook nog liggen.

marian'ne m

Anoniem zei

Wat een griezelverhaal met die inbrekers. Wat word je dan boos en verdrietig dat dat soort leiden je zoiets aandoen. Het spooksokje is prachtig gelukt, wat zal ze blij zijn als ze er straks twee heeft om naan te trekken ;)
Misschien ook wel iets voor deze oma als ons spookje wat ouder is (minder snel groeit ;)
ik heb nog even de tijd dus

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Cybele's patch zei

Wat een leuke vrolijke sok voor je kleindochter. Is weer helemaal in he, sokken breien. Ik zie het in mijn omgeving ook weer overal.

Anoniem zei

Hey Ines, dat is schrikken zeg, heeft het spookje het ook meegekregen? Hopelijk niet.
Leuke sok heb je gebreid. Ik moet ook weer aan de slag.Ze ijn nu allemaal een maatje te klein. Aan twee paar heb ik een stukje bij aan gebreid.
Groetjes Hermie