zondag 15 februari 2009

De muts van mijn kleinzoon is af, ik had een mailtje naar zijn moeder gestuurd met foto, maar hij vindt hem geloof ik te saai, hij had de kleur van Jara's sokjes verwacht, dus dat wordt nieuwe wol kopen en een fellere voor hem breien.

De sokkenwol zal hij dan ook wel te saai vinden, die gebruik ik dan maar voor opa, heeft die ook een paar mooie sokken :-) want die vond de kleur wel mooi.

Het was op de cursus weer heel gezellig, lekker zitten beppen en lachen om vanalles en nog wat, een heerlijk ontspannen dagje, terwijl we toch weer het nodige geleerd hebben en de makkelijke naai en snij methode weer onder de knie kregen, vooral de ronde vorm van een blok was een openbaring voor ons, zodra ik die af heb laat ik hem zien, want je zit bij ronde vormen toch altijd aan applicatie te denken, maar dat is bij dit blok niet zo, alleen het rondje in het midden wordt geappliceerd. Zijn jullie al nieuwsgierig? ;-)

Ik ga nu een kop koffie nemen en bijlezen op de andere blogs en dan op naar Rijswijk om te zien wat er allemaal tentoongesteld is en natuurlijk SHOPPEN!!!!!!!


2 opmerkingen:

Leintje zei

Dat zal heerlijk shoppen zijn in Rijswijk. Gelukkig hebben wij volgende week de handwerkbeurs in Zwolle, ook altijd een leuke happening! Je gaat weer als een speer met die muts, jammer dat hij over moet!

Annelies zei

Ik hoop dat je een leuke tijd hebt gehad in Rijswijk.
Ik zou de muts gewoon bewaren. Niets zo veranderlijk als de smaak van kinderen.