maandag 2 februari 2009

In het weekend een stitcherie gemaakt voor mijn schoondochter, volgende week is ze jarig en dan maar hopen dat ze een klein quiltje leuk vind, ik heb expres geen datum en jaartal in de stitcherie gezet, zo weet niemand hoe oud ze wordt ;-)

We hebben het behoorlijk druk gehad, vrijdagavond hebben we hier van de plaat gegeten met vrienden. Zaterdag kwam het spookje met haar vader en moeder en zondag kwam het samengestelde gezin met 7 man sterk binnenzeilen, gisteravond zaten we dus ietwat uitgeteld voor de tv te hangen en voor vandaag hebben we een dag rust ingelast, nou ja rust.............er zal wel weer wat aan komen waaien :-D

Straks even kijken welke stofjes ik om de stitcherie ga doen, het zal wel iets van blauw worden, want dat is zo lekker koel winters en verder nog wat aan mijn medallion sampler werken en wat haken, dan is de dag alweer bijna voorbij.

10 opmerkingen:

katrien zei

leuke stitcherie.

leintje zei

Zal ik je vast de ontbrekende blauwe biezen sturen zodat je die kunt gebruiken? Laat het me maar even weten. En ja, dat was een druk weekeinde voor je, maar zou je anders willen? Hele volksstammen kijken maar naar die deur terwijl er niemand komt, en het hoort zo bij jullie! Die stitchery is ook schattig geworden, zal je schoondochter blij mee zijn!!

Annemieke zei

Wat een hele leuke stitcherie.Mooi cadeautje zeg!
Groetjes Annemieke

berthi zei

Eigen gemaakte cadeautjes zijn altijd het mooiste. Er zit veel liefde in verwerkt!

Annelies zei

Erg leuke stitcherie. Dat zal vast gewaardeerd worden !

Yvonne aka sommeke zei

Die "moet" ik ook wel mooi vinden! ;-)))

Guute zei

Kan ik je als schoonmoeder adopteren? 'k Wil met alle plezier zo'n stitcherie ontvangen.

lut zei

Dit wordt een super cadeautje. Fijne dag.

Anoniem zei

Zo leuk de stitchery in mooi blauw. Leuk werkje hé.

Lief cadeau !!

marian'ne m

inge zei

leuke stitchery!