maandag 9 februari 2009

Politie is geweest, heeft afdrukken gemaakt van de groeven die de inbrekers in het keukenraam hadden gemaakt, ze hebben het raam geforceerd met een schroevendraaier en volgens de politie gebruiken inbrekers vaak hetzelfde gereedschap en die laten net als een vingerafdruk een patroon achter en hopelijk kunnen ze aan de hand daarvan de boeven opsporen, ze hadden het vreselijk druk, want er was een ware golf hier.
Bas gaat vanavond weer thuis slapen, maar Tamara en Jara slapen nog een nachtje hier, dan gaat Tamara morgen weer thuis slapen en Jara een dag later, want die heeft er toch ook een tik van meegekregen, want ze liep aan Tamara's hand toen ze de mannetjes zag, ik schrijf mannetjes, want volgens Bas waren het net kinderen, maar dan wel kinderen met een auto die klaarstond.
Het wachten is nu op de slotenmaker, die is nog steeds niet geweest en het keukenraam kan niet meer dicht, dus dat moet toch eerst gemaakt worden, het blijft al met al een heel gedoe en ik begrijp dat soort mensen niet, werken voor je brood is toch een stuk aangenamer, dan inbreken en mensen met een naar gevoel laten zitten.
Ze laten zo snel mogelijk een alarm plaatsen, want echt veilig voelen ze zich niet en volgens de politie, was hun huis ook een makkelijk doelwit, op een hoek en halfvrijstaand, niemand die wat ziet of hoort.

Morgen weer wat gezelliger nieuws, ahoewel er met het spookje hier ontzettend gelachen wordt, want ze heeft een fantasie en oma moest wel doorbreien, want ze wilde haar sok aan, maar dat gaat nog niet, want ik heb alleen nog maar de boord gebreid, ze moet nog even geduld hebben.
Morgenochtend gaat ze weer naar de peuterspeelzaal en dan heeft ze weer wat leuks om naar uit te kijken.

1 opmerking:

Adrie zei

yak!! Wat een nare ervaring voor jullie allen! Bij mijn ouders is vroeger ook wel ingebroken en je houdt er altijd een naar gevoel aan over.
Maar oog in oog staan met de inbrekers lijkt me ook erg vreemd én gevaarlijk!
Gelukkig heeft je schoonzoon ze niet te pakken gekregen, hij zou er niet goed afgekomen zijn, omdat ze met hun zessen waren!
sterkte! Adrie