zondag 15 februari 2009

'n Dagje RijswijkRijswijk was weer erg gezellig, alhoewel ik wel vond dat het kleiner was dan vorig jaar, het werd nu gehouden in de zijzaal van de evenementenhal, terwijl het normaal in de grote hal was, maar misschien was het gezichtsbedrog.


Ik heb er een paar mooie quilts gezien, ook draken, maar gelukkig vonden andere die weer wel mooi, het is maar goed dat we allemaal een andere smaak hebben, zo is er voor elk wat wils.


En dan natuurlijk de kraampjes, daar word ik altijd zo hebberig van en moet ik er alles aan doen om niet alles te willen kopen. Dit boek kon ik niet laten liggen, ik heb al zulke mooie blokken voorbij zien komen op de diverse blogs, dat ik er toch wel heel nieuwsgierig naar werd, het leuke is dat het ook gelijk een dagboek is en je kunt lezen wat er allemaal gebeurde, dat geeft toch iets extra's aan een quilt, ik ga er niet meteen aan beginnen, maar ik vind dit een goede aankoop.

Ook heb ik een paar mooie houten breinaalden gekocht en daarmee net weer een nieuwe muts gebreid voor mijn kleinzoon, want de eerste muts was iets te klein en die kan hij dan mooi aan Roy geven morgen, ook wil hij nog een muts in de kleuren van Jara's sokken, die ga ik morgen of overmorgen breien, ik moet eerst kijken of ze zulke dikke wol hebben en anders moet hij maar mee uitzoeken, hij heeft toch vakantie.
Dit is hem geworden een stuk groter en ik heb hem gepast op DH's hoofd en hij zat prima, dus als Aaron morgen komt kan hij weer de deur uit met een passende muts.


7 opmerkingen:

ingrid zei

Het boek ziet er mooi uit ; heb je weer wat te doen ;-)
De muts is leuk geworden . ( En ziet er lekker warm uit !)
Groetjes Ingrid.

Annelies zei

Leuk dat je het boek hebt gekocht. Ik heb het ook liggen, maar begin er voorlopig niet aan.
(p.s. door een storing kan ik momenteel niet bij mijn eigen web-log komen, dus nog even geen stukje)

lut zei

Wat een leuke, stoere muts!

Cybele's patch zei

Wat leuk, dat je het boek hebt gekocht. Misschien sluit je je toch nog bij de CWDQ club aan? En Ines, je lijkt me zo'n gezellige oma. Je doet me zo aan mijn eigen moeder denken met al die breiwerkjes voor de kleinkinderen. Ik geniet ervan.

mia zei

Heb je al gelezen dat de slagerij op de Emmakade is afgebrand ,leuke muts voor Aaron maar je weet dat hij de sokken wol leuker vondt .....Jongens!!!!!!!
Groetjes Ikkes doei doei

Mia zei

Sorry weer te vlug gelezen Het was de Emmalaan

Doei Mia

Leintje zei

Er is bij jullie toch geen pyromaan actief he, want nou lees ik dat er alweer brand is. Deuren en ramen maar goed dicht houden, want die luct is vreselijk!
Je hebt weer leuk ingekocht dame! Lekker he, zo'n "koopzondag"!