maandag 9 februari 2009

Gisteravond gingen mijn jongste dochter met man en kind naar huis, ze gaan hun huis in, doen het licht aan in de woonkamer en zien in de tuin bij de schuifpui twee inbrekers staan, ze schrokken zich wezenloos, gelijk 112 gebeld en die waren er zo, maar natuurlijk te laat om de inbrekers in hun kraag te vatten, Bas was ze achterna gehold en ze waren volgens hem met zijn zessen, en die sprongen in een auto en smeerden hem, de politie doet vandaag een sporen onderzoek en hopen aan de hand daarvan er achter te komen wie ze zijn, het keukenraam hadden ze namelijk al met een koevoet opengebroken.
Tamara, Bas en Jara zijn gelijk weer naar hier gekomen en slapen hier nu, want het keukenraam moest open blijven van de politie, de politie zou bellen hoe laat ze kwamen, maar thuis slapen was geen optie met het open raam. Ze gaan vandaag op zoek naar een goed alarm en laten dit dan installeren, want dit is nu de 2e keer dat er bij hen ingebroken is en alle twee de keren kwamen ze net op tijd binnen, maar wat als de inbrekers al binnen waren.............daar moet je niet aan denken, dus tot die tijd slapen ze hier.
Ik ben nu extra vroeg wakker, want het spookje was gezellig naast oma gekropen met haar friemelvoetjes en die begon gelijk heerlijk te klessebessen. We zien vandaag wel wat de dag allemaal brengt, hopelijk wat rust, want dat hebben we nu wel even nodig.

Het kindersokje heb ik gisteravond nog uitgehaald, want het was een echt probeersel en niet echt mooi, dus vandaag gaan we weer opnieuw beginnen, want het moet wel netjes zijn.

8 opmerkingen:

Annemieke zei

Dat is even vervelend voor jullie kinderen.Een nare gedachten dat er in je huis is geweest.Bij ons is vrijdagnacht in de tuin van alles kapot gegooid,ik kan dat niet uitstaan.Blijf met je handen van een ander zijn spullen.
Daag en sterkte Annemieke

Wilma zei

Oh bah!!! Wat zullen ze zijn geschrokken!! Maar erg goed om er allemaal toeters en bellen aan te hangen om ze buiten te houden.

Gelukkig is alles goes afgelopen met dat hij er achter aan rent....

Bah!!!

lut zei

Ines, wat naar voor jullie. Ik hoop dat de politie de daders vindt.
Heel veel sterkte!!

mia zei

Maartje heeft ook altijd mazzel he , of iemand zijn vinger er op heeft gelegt van hier moet je zijn , laat Bas in godsnaam voorzichtig zijn ,ze trekken zo een mes , sterkte knuffels voor jullie allemaal.

Liefs Mia

Guute zei

Dit is heel akelig. Wij hebben hetzelf meegemaakt toen de kinderen nog klein waren. De week erop was er al een alarm geplaatst.

Leintje zei

Oh, wat zullen jullie allemaal geschrokken zijn! 't Is toch ook niet te geloven. Gelukkig kreeg je schoonzoon ze niuet te pakken, want je gaat volledig door het lint en ophet eind van het liedje zit jij fout! Waarschijnlijk had ik hetzelfde gedaan, maar toch! Kom maar even rustig bij met z'n allen!

Liefs, Leintje

Annelies zei

Wat een verhaal. Wij hebben één keer een poging tot inbraak gehad en toen was er toch het één en ander vernield.

Balsemien zei

Oei wat een naar verhaal. Gelukkig is het relatief goed afgelopen, maar ja de schrik zit er natuurlijk wel in!