zaterdag 21 februari 2009

Dit was een

ontzettende drukke week iets teveel van het goede, maar de kleinkinderen hebben genoten en dan genieten wij ook.


Ik was zondag door mijn rug gegaan en heb de hele week, ondanks de pijnstillers, oe en ah geroepen, vooral met opstaan, nu gaat het gelukkig weer een stuk beter, maar ik blijf op mijn hoede, een verkeerde beweging en ah.
Ik heb een tasje gemaakt voor mijn fototoestel, ik vind die gekochte dingen te duur en te saai, nu alleen nog 2 drukkers, 2 knoopjes en een koordje en hij kan dan zo in mijn tas. Ik heb 2 NI blokjes aan elkaar genaaid, want het ene blauw vond ik niet goed staan bij de rest, maar voor een tasje is het prima.


Verder had ik mijn week niet met het haken van de HAL, ik heb hem tot 2 keer toe uit moeten halen en dat schiet dus niet erg op, maar we gaan gewoon door met haken. Het breien van de wolhemel blokken ligt even stil en de katoenen deken ook, maar een mens kan ook niet alles en een paar UFO's meer of minder maakt niet zoveel uit, het komt wel af.


Als het goed is hebben we een heel rustig weekend, straks even met zijn tweetjes het dorp in en wat lekkere dingen aanschaffen en verder zien we wel.


9 opmerkingen:

lut zei

Ines, wat een mooi tasje!
En wat vervelend dat je moest uithalen.
Sterkte met je rug en een fijn weekend.

Annelies zei

Wat een leuk tasje van je NI blokken !

Balsemien zei

Hoi Ines,
Heel veel sterkte met je rug! Vervelend dat je veel moest uithalen1 Wat een grappig fototasje heb je gemaakt. deze stofjes zijn weer helemaal hip!
Veel plezier dit weekeinde en ik hoop voor je en beetje rust!

Dijn zei

O Ines, wat sneu voor je met je rug! Doe maar heel voorzichtig, ik wens je veel beterschap toe. Je tasje ziet er heerlijk gezellig uit, veeeeeel leuker dan die saaie fototasjes!
Nja..., ik kén het: uithalen en opnieuw haken. Als je het eenmaal door hebt, gaat-ie vanzelf en heel hard. Da's mijn ervaring, dus dat lukt jou ook! Veel plezier komende maand!

wilma zei

Oh de moed zakt mij in de schoenen.... ik lees bijna overal over uithalen.....
Wat een schattig tasje..

Anoniem zei

Wat een énig tasje zo.

Brr dat haken, ik hoor het bij meerderen.
Maar dapper hoor dat je doorgaat.

MM

martine zei

Dat haken is leuk, tot je de bocht om moet en de tel kwijt bent.
Ik heb het ook al tig keer geprobeerd maar moet er te veel m'n aandacht bij houden.
Ga iets simpelers zoeken wat ik bij de TV kan doen.

Leintje zei

He, bezige bij, geen wonder dat je lichaam af en toe in de remmen gaat. Dat doet je rug, op de rem trappen! Hoop wel dat het gauw voorbij is, maar dat zal wel nu de kleinkinderen komende week weer naar school mogen.En je tasje is schattig geworden, al begrijp ik niet waarom je die mooie blokken afkeurt. Tja, Insane he!!

Groetjes, Leintje

gerda zei

jeetje wat vervelend dat met je rug...hopelijk knap je snel weer op...je tasje is hartstikkeleuk!!!!!zeker vel mooier dan die saaie originele tasjes....breien..haken...ik sta steeds op het randje om er mee te beginnen..kan me nog in houden..(ik heb eigenlijk al te veel onder handen...maar het is ook allemaal zo leuk!!!)