zaterdag 24 januari 2009

Zon!!!!!!!!

Nu ik toch bezig ben met oude foto's, hier een met mijn vader en moeder en mijn persoontje voor ons huis, jammer genoeg is hier alles afgebroken en er is saaie nieuwbouw voor in de plaats gekomen, Alphen aan den Rijn loopt volgens mij voorop met het slopen van monumentale panden en en dat allemaal in naam van de vooruitgang.

Gisteren een heerlijke dag gehad met een bevriend stel, we hadden elkaar al heel lang niet meer gezien door omstandigheden, maar als je ze dan weer ziet dan is het ook gelijk weer goed en nemen we de draad weer op waar we gebleven waren, onze dochters zijn ook heel goed bevriend met elkaar, dus jongste dochter kwam ook heel even aanwippen met partner en dochter om ze even te knuffen, we hebben ook zoveel met elkaar meegemaakt, goede tijden, maar ook heel veel slechte tijden en dat schept een band voor het leven.
We hebben een goddelijke indische rijsttafel gegeten met caramel ijs toe en alles is opgegaan.

Gisteren weer voor controle bij de cardioloog geweest en ik heb weer garantie tot de deur gekregen ;-) alles was goed, ook nog 4 buisjes bloed af moeten staan en als ik niets hoor is dat ook goed, dat zal wel, ik voel me tip top, wat wil ik nog meer.

Zo even met mijn lief het dorp in en over de markt en vanmiddag lekker teuten in huis, wat handwerken en verder zien we wel wat het weekend brengt.

8 opmerkingen:

Annemieke zei

Mooie achtergrond heb je Ines.Ik lees je blog al enige tijd , veel sterkte en fijne dag.
Groetjes Annemieke

Anoniem zei

Hallo Ines, ik las zo je verhaal en het komt me zo bekent voor, dat de huizen waar je ooit gewoond hebt, meestal niet meer bestaan. Ook mij overkomt dat nu vaak als ik Holland terug kom en ik plekken in Amsterdam wil opzoeken, dat er nieuwbouw voor in de plaats is gekomen.
Wel jammer, maar Alphen aan de Rijn blijft gezellig, mijn nichtje woont er en tijdens de zomer maanden zitten we dan gezellig aan het water en genieten van de boortjes die voorbij komen.
Groetjes Johanna Zweden

Cindy at her Country Home zei

Lieve Ines, wat leuk hé dat "taggen" even mijmeren naar vroeger! Ik was getagged door Simone. Wat een mooie berichtjes heb je geschreven over Obama, ben al helemaal fan van die man. Blijf maar roepen: "Yes, we can"! Wordt geen gemakkelijke tijd voor hem, maar denk dat het moet lukken met zoveel posiviteit in z'n speech. En wat lees ik nu, cardioloog? Wat vreselijk Ines, wens je een grote portie gezondheid toe! Neem Henri en Jodie morgen mee voor een lekker High Tea, ik had m'n oudjaars-en nieuwjaarsdag in te halen hahahah... wat wil je met zoveel kiespijn. Des te meer je gezondheid gaat waarderen en dat het niet als vanzelfsprekend is.
Wens je een heerlijke handwerkweekend toe, ga nu de hanger van Jodie borduren! Veel liefs van Cin X

Annelies zei

Altijd leuk om te kijken naar oude foto's. Ik moet ook eens snuffelen.
Goed weekend !

Anoniem zei

mooi plaatje! lekker zo'n rijsttafel met vrienden waar je na lange tijd gewoon de draad weer mee oppakt. Dat zijn vaak de mooiste vriendschappen. Fijn dat je weer voor een jaar bent "heen gezonden" ;)

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

Leintje zei

Mooi dat je je 10.000 km-beurt weer gehad hebt. Toch blijft het altijd een beetje angstig, vind je niet? Ik merk dat tenminste bij DH, maar die heeft dan ook veel blijvende schade overgehouden aan z'n niet herkende hartinfarct.
Dat van die vrienden is zo herkenbaar! Wij hebben ook zo'n stel vrienden, en het maakt niet uit hoeveel tijd er tussen zit, maar het voelt meteen goed en als een oude jas. 't Is sowieso al uniek als je alle vier met elkaar kunt, want dat is vaak anders.
Fijne zondag, lekker handwerken! Ik ga straks een worhshop doen, Bargello, maar dat is helemaal niet mijn ding. M'n vriendin is er wel helemaal weg van, dus voor het goede doel dan maar!

Groetjes, Leintje

Corrie zei

Wat heb je je weblog mooi veranderd en het was al niet lelijk! Mooi die oude foto Ines en wat naar dat je zo onzeker moet leven over je gezondheid. Ik wens je het allerbeste toe!

intelligence zei

aiji57
gangguo210
agenting56
baxi59
wulagui77