maandag 26 januari 2009

Alweer maandag

Ik zal maar weer eeens neerzetten wat ik allemaal gedaan heb de afgelopen dagen.

Dit schattige quiltje voor mijn dochter gemaakt, het is nl. op haar lijf geschreven, er staat "My house was clean last week - Sorry you missed it" het is zo'n rommelkont, maar wel een hele lieve ;-)

Het moet nog gesandwiched en gequilt worden, maar dat is zo gebeurt en dan kan het opgehangen worden bij haar thuis.


Uiteraard heb ik ook nog gehaakt aan de sprei, maar die kan ik pas weer 21 februari laten zien, want ik doe mee met de HAL, hopelijk lukt het me weer om een baan af te krijgen, want ik heb het beredruk met mijn medallion sampler.
Snijden, knippen, alles aan elkaar zetten op de naaimachine en ik blijf erbij, machine patchen is een stuk vermoeiender en slechter voor je rug dan alles met de hand doen, zeker deze quilt, met zijn ingewikkelde stukjes, ik zal blij zijn als hij af is, er volgen nog heel wat blokken voor het zover is, maar ik heb A gezegd en dan volgt bij mij het hele alfabet.
Straks gaan we gezellig naar IKEA en dan koop ik gelijk de ongebleekte katoen van 1,99 dat is wel zo goedkoop en kijk ik gelijk voor wat andere goedkope achterkantstof en natuurlijk neuzen in de bakken.

8 opmerkingen:

Annelies zei

Wat een superleuk quiltje. Hele grappige stitchery !!

Christine zei

Your stitchery is very cute. Thanks for the nice comments you left on my blog.
Christine

Guute zei

Toch gezellig als je je niet verveelt en ik denk dat je dochter heel tevreden zal zijn met deze stitchery.

Yvonne aka sommeke zei

Da's een plezante stitchery, ik kan me ook helemaal vinden in de tekst! ;-))

lut zei

Heel leuke stitchery! Wat ben jij een bezige bij.

leintje zei

Wat kan jij dat netjes, dat stitchen! En ik ben toch wel heel benieuwd naar het eindresultaat van je medaillonquilt. Dat is toch die quilt uit het boek van Karin Pieterse?

GRANNY'S HOUSE zei

@Leintje....Het is uit het boek van Hanne Vibeke de Koning-Stapel en het is een onzettende bewerkelijke quilt, wel een mooie, maar als hij af is, maak ik er nooit meer een.

katrien zei

wat een leuk quiltje.