woensdag 28 januari 2009

Ik moet toch nog even laten zien wat ik oa bij Ikea heb gescoord, buiten de overheerlijke zweedse gehaktballetjes en amandelgebak.


Het is 3 meter ongebleekte katoen geworden voor maar 6 euro en dit leuke strijkplankje, dat gewoon op mijn bureau past voor 4 euro en het is een stuk makkelijker dan mijn vierkante strijk/snijplankje, want dat is vaak net even te klein en om iedere keer de strijkplank te pakken is ook niet alles, dus dit is een ideale oplossing, helemaal als je weet dat ik in een zijkamertje zit wat vanuit de huiskamer te zien is, dus het moet toch een klein beetje opgeruimd zijn en zo'n grote strijkplank is een enorme sta in de weg.

Dit heerlijke spookje vindt niets fijner dan bij oma spelen en dan in haar eigen huisjes die ze maakt onder een van mijn bureau's, gisteren heeft ze er ook licht in aangebracht in de vorm van waxinelichtjes op batterijen en als ze genoeg heeft van het spelen dan verdwijnt ze in de slaapkamer om in het grote bed samen met haar Pipie (knuffel) naar Nick jr. te kijken.
Ik zag trouwens met het nemen van deze foto dat ik mijn ladenkastjes ook wel weer eens op mag ruimen, alle lapjes liggen weer door elkaar en hoe dat nu komt................

Vandaag een beetje aanrommelen, wat boodschappen doen met mijn moeder, dan de stitcheriequilt afmaken voor mijn DD, alleen de rand nog en verder wat stokjes haken aan de HAL en even op het spookje passen, want haar mama krijgt een massage en dan blijven ze gelijk eten want er staat draadjesvlees op het menu en dan krijg ik ze met geen 10 paarden de deur uit, nu nog even zien wat ik erbij zal nemen, zal wel iets van een stamppotje worden.

4 opmerkingen:

lut zei

Leuke aankopen! Fijne dag.

lappenleintje zei

Wat zul je een profijt hebben van dat strijkplankje. Ik zet hem meestal naast m'n machine, zodat ik zonder op te staan m'n naadjes plat kan strijken voor ik de volgende eraan zet, en dat werkt heel lekker. En die katoen komt altijd van pas!

Annemieke zei

Je hebt leuke aankopen gedaan in de leukste winkel van Nederland.
Veel succes en we zullen vast weleens wat zien!
Daaaag Annemieke

Cybele's patch zei

Ik ben ook vaste afnemer van de ongebleekte katoen. Ik vind het heel fijn stof om er allerlei "proefjes" mee te doen.