maandag 19 januari 2009

Nog even en dan wordt deze man de eerste zwarte president van Amerika, wie had dat ooit gedacht, ik vind het een moedig man, want moedig moet je zijn, om een land dat zo diep is gezonken weer op een positieve manier op de kaart te zetten. Maar dit alles kunnen jullie lezen op de weblog van Lein, want beter als zij kan ik het hier niet neerzetten.

http://leintjes.web-log.nl/landlevenmetleintje/Vandaag een beetje rustig aan gedaan, mijn rug is behoorlijk aan het opspelen en dan moet ik even pas op de plaats maken, anders loop ik weer weken te steunen en te kreunen, ik moet ook veel eerder aan de rem trekken, maar ik vergeet altijd waar die zit.

Mijn DH is daardoor alleen naar Nijmegen op en neer geweest, we wilde er een leuke dag van maken, maar dat doen we nu een andere keer, het weer werkte toch niet mee, dus even gezellig op een terrasje zitten zat er toch al niet in.Vandaag nog wel wat zitten patchen, ben met blokje 7 bezig van de NI en ik heb een patroontje overgetrokken op stof voor het babyquiltje, dus ik heb mijn tijd niet helemaal in ledigheid doorgebracht.

Morgenochtend zet ik het Obamaquiltje hier neer, het is een echt lieverdje geworden, lekkere frisse kleuren, rood, wit en blauw, het is een kleintje, maar wie het kleine niet eert.............Jara en jongste dochter zijn ook net weer naar huis en ik ga de keuken in om wat eetbaars klaar te maken, ik heb geen boodschappen gedaan, dat wordt dus een duik in de voorraad en zien wat het gaat worden.


2 opmerkingen:

lappenleintje zei

Doe je wel weer een beetje kalm aan met die rug van je? 't Is toch ook vreselijk, als de geest nog zoveel wil en het lijf af en toe aan de noodrem trekt!
Wat lief dat je m'n epistel over Obama aanhaalt! DH riep ook al: stop toch met quilten en ga schrijven voor de krant, maar ik doe het liever zo, kan ik kletsen én quilten! En we mogen ook best uitdragen dat we weten wat er in de wereld om ons heen gebeurt! Ben erg benieuwd naar je quiltje morgen. Ik ben morgen pas na drieen thuis, want ik heb bee van 10 tot 3, dus ik zal m'n nieuwsgierigheid lang oeten bedwingen (LOL)

Liefs, Leintje

alerts zei

mulberry purse
mulberry purses
discount mulberry
chloe bag
chloe paddington