zaterdag 17 januari 2009

Ik ben gisteren druk bezig geweest met het Obamaquiltje en hier zien jullie een klein overbelicht stukje er van, hij wordt leuk en de 20e zet ik hem in vol ornaat hier neer.


Verder ook druk bezig aan een babyquiltje, er is in onze vriendenkring een lief klein meisje geboren, jammer genoeg hebben we nog geen foto van haar, maar ze zal wel prachtig zijn, want haar mama is een hele mooie Ghanese en haar papa een echte kaaskop, reken maar dat daar mooie kindjes van komen, ik heb pas 2 blokjes af en ben er dus nog niet.
Gisteren ook weer op het kleine spookje gepast, want mama moest naar de oogarts en dan kan je haar er niet echt bij hebben, hoe lief ze ook is, ze heeft hier een lekker middagslaapje gedaan en oma heeft in die tussentijd een heerlijke pan met erwtensoep gemaakt en daar hebben we heerlijk van gesmuld, er was genoeg, dus heb ik nog lekker 4 porties ingevroren voor een makkelijke dag.

8 Uur ging het spul weer naar huis, maar Jara moest eerst nog op de foto met mama's laarzen aan, want ze zag er zo aandoenlijk mee uit, we hebben dubbel gelegen
om die kleine ijdeltuit.

10 opmerkingen:

lappenleintje zei

Ze is ook echt om op te vreten, dat kleine spookje. Babyquiltje wordt ook mooi. Zijn dat d eeerste 2 blokken van de Silvia Bridal Sampler?
Enne, wat Obama betreft: als het goed wil wezen moet hij de 20ste in vol ornaat op je blog, want dan wordt hij geinstalleerd! Ik ben gisteren ook eindelijk begonnen, en DH was al diep onder de indruk!

GRANNY'S HOUSE zei

Ja Lein het zijn de eerste 2 blokken van de SBS, vond ze wel leuk voor een babyquiltje.
Oeps ik dacht de 22e

lappenleintje zei

Nee joh, de inauguratie is altijd op 20 januari! Ga je het redden? Ik schiet lekker op, het denkwerk is meestal het meeste, want het staat bij mij bol van de symbolen, en daar moet natuurlijk over nagedacht worden. Vandaag nog op stofjacht geweest, maar wat ik wilde was niet te krijgen. Gelukkig heb ik plan b achter de hand, dus al met al komt het wel goed. Ben alleen bang dat ik het doorquilten dinsdag niet klaar heb!

GRANNY'S HOUSE zei

Ik heb hem net afgemaakt, het quiltje dan, niet Obama, het is niet zo'n grote, maar ze vinden hem hier heel leuk, het is een vrij simpel patroontje en het apliqueren op de machine ging redelijk goed, ik leer het nog wel eens.
Nu verder met mijn medallion sampler, want dat is me toch een huiswerk wat we opgekregen hebben......pffffffffff

Yvonne aka sommeke zei

Jara heeft zich héél strategisch geplaatst, zo in een hoek van de 2 banken.... héél slim!

lappenleintje zei

De mijne is ook af, en ook volgens DH helemaal goed! Jammer, dat we nu toch tot de 20ste moeten wachten! Wat ik van je medaillonquilt heb gezien wordt wel prachtig, dus een echte straf zal het toch wel niet zijn hè!

Balsemien zei

Leuk die kleindochter met die mooie stappers van haar mama! Ben benieuwd naar het hele Obama quiltje!

Anoniem zei

Die Jara toch, een echt spookje.Hihihihi. Een meisje is het dus geworden, toch maar niet begonnen aan de grote hexen? Dis is ook erg leuk hoor en hele leuke stofjes :-))))
groetjes Hermie

Anoniem zei

wel een erg schattig spookje. Ik kan me voorstellen dat je geniet van haar gezelschap. Ben ook reuze benieuwd naar het nieuwe mensje, het moet wel een erg mooi exemplaartje zijn zoals jij het beschrijft ;)

morgen je Obama-quilt?

marcella
nuttigenfraai,web-log,nl

sticker zei

vuitton handbags
louis vuitton
hermes
hermes kelly bag
hermes bags