vrijdag 30 januari 2009

De blauwe sticherie is klaar en het heeft alweer een ander huis gevonden, mijn jongste DD is er helemaal dol op en ik moet zeggen het is een schatje geworden, het is van het verrassingspakketje van Leintje en ze had geen betere kunnen opsturen.

Gisteren was mijn moeder hier weer de hele dag en die heeft gezellig zitten breien aan een sjaal voor haar middelste achterkleindochter, de jongste heeft er al een en ja dan moet je de rest van de kleinkinderen toch ook een das geven, ze is voorlopig nog wel aan het breien, al ben ik bang dat het voor de rest van de kleinkinderen wel de volgende winter zal worden voor ze af zijn, want ze is niet zo snel meer, ach ik ben al blij dat ze het doet, vervelen doet ze zich niet.

Het lieve spookje was natuurlijk ook weer hier, want mama laat al haar vullingen vervangen en die is daar nog wel een poosje zoet mee, de tandarts doet er elke keer twee, maar zij vermaakt zich prima met haar matroeskapoppen, die hebben nu een nieuw thuis gevonden in een vak van oma's kast, hele verhalen worden er rond de poppen gemaakt en af en toe moet ik echt oppassen om niet hardop in het lachen uit te barsten, want ze heeft een enorme fantasie, heerlijk.

Ik moet vandaag toch ook maar weer eens verdergaan met de medallion sampler, want over 2 weken hebben ik weer een les en dan moet mijn huiswerk af zijn.

5 opmerkingen:

balsemien zei

Hoi Ines, Helemaal bijgelezen bij jou. Wat een mooie aankopen: stofjes en strijkplankje. Die laatste lijkt me heel handig.
En je blauwe stitchery is heel lief!
Fijne dag!

katrien zei

Wat een leuk stitcherie werkje.

Cybele's patch zei

Wat is het weer een leuke stitchery geworden. Je hebt het al snel af.

Annelies zei

Je quiltje is erg leuk geworden !

leintje zei

't Is een plaatje geworden, je stitchery! Pas maar op dat je dochter nu niet helemaal de boel de boel laat, met zo'n excuus aan de wand!