vrijdag 9 januari 2009Dit is dan alweer blokje drie van de NI, tot nu toe gaat het goed, maar de stukjes zijn dan ook nog goed te doen, af en toe kijk ik eens stiekem naar de blokjes 8 en 18, dan breekt het angstzweet me uit, wat een stukjes zitten daar in, maar we gaan het gewoon doen en zien wel.

Gisteren mijn moeder weer opgehaald en gezellig boodschappen gedaan met haar en mijn DH, daarna zijn we een rondje dorp gaan doen en hebben koffie gedronken bij de jongste DD en haar spookje, dat is voor mijn moeder altijd een uitje. Net toen we weer thuis waren kwam de jongste DD weer hier naar toe, het kleine spookje wilde nog even bij oma spelen en dan ook nog in oma's bed naar Dora kijken, ik weet niet wat het is, ons bed heeft altijd een enorme aantrekkingskracht op onze kinderen en kleinkinderen.

Zo komt mijn hulp en dan worden er weer verschillende delen van ons appartement schoon gemaakt en zit ik er vanmiddag weer fris en fruitig bij, ik kan daar zo van genieten.
Verder ga ik natuurlijk wat haken en breien en uiteraard nog een NI maken en misschien nog wat mandjes, want dat projekt ligt ook alweer een tijdje stil.


Ik wilde jullie deze ook niet onthouden, wat een uitzicht als je 's morgens wakker word em je ziet deze sprookjesbomen en struiken uit je raam, dat is toch puur genieten en zo te zien krijgen we ook nog een zonnetje vandaag, wat wil een mens nog meer............voorjaar..... ;-)

7 opmerkingen:

lut zei

Mooi blokje! De andere zullen ook wel lukken.

katrien zei

Leuk blokje erbij.

Annelies zei

Mooi blokje. Ook de blokjes met veel stukjes zijn te doen hoor. Gewoon een kwestie van verstand op nul zetten.

Anoniem zei

Wat weer een mooi blokje, en zó knap !!

Ik ben weg van je blauwtjes !!

marian'ne m

Leintje zei

Mooi, dat derde blok. Zo groei je vanzelf naar 8 en 18 toe, en voor jehet weet zit íe in elkaar. Werk je ook met een oude luier waar je alle onderdelen opspeld in de juiste volgorde? Ik vind dat altijd reuze handig!

gerda zei

o gut maar goed dat ik ze zie..er is bijna weer een update van de NI...ben zo met mijn mandjes/klosjes en de logcabin bezig...nou nog een drukke dag voor de boeg,,,
ik vind je blokken erg mooi...kom gauw weer even langs om te kijken..
fijne dag

technology zei

After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!
runescape powerleveling