dinsdag 20 januari 2009

'n Historisch moment


Vandaag gebeurt het dan, vandaag wordt Barack Obama de 44e president van Amerika, het is haast niet te geloven, maar hij wordt de eerste zwarte president van een land waar toch nog niet zolang geleden apartheid hoogtij vierden en ik ben blij dat ik dit moment mee mag maken, want historisch mag je deze dag wel noemen!
Vandaag staat de tv op CNN want ik wil niets missen van alles wat er gebeurt daar en ik mag bidden en hopen dat hij een heel regiment aan beschermengelen heeft want er lopen daar een groot aantal idioten rond die maar wat graag deze man een lopje kleiner willen maken.
Ik heb een soort van verjaardags en sinterklaas gevoel, want wat zal dit nieuwe tijdperk inluiden, wat voor verandering kan en zal hij brengen, hopelijk kan hij alle verwachtingen waarmaken en het geklungel van Bush teniet doen.
Het Changequiltje wat ik gemaakt heb hangt hier in de woonkamer en iedereen die het ziet krijgt er een positief gevoel bij, ik zeker en worden de woorden van Martin Luther King, "I had a dream" eindelijk bewaarheid!

3 opmerkingen:

lappenleintje zei

Prachtig Ines! "t Is een heel mooi quiltje geworden, en je verwoordt exact zoals ik me voel. Een grote dag in de geschiedenis!

Groetjes, Lein

Annelies zei

Vandaag is echt een hele bijzondere dag !

intelligence zei

gucci purse
cheap gucci
cheap gucci
gucci wallets
prada