dinsdag 6 januari 2009

Insane....wie.......ik..........??????

Vandaag heerlijk zitten klungelen met blokje 1 en 2 van de NI, ik had blokje 1 al een keer gemaakt, maar op de naaimachine en dat beviel toch niet, dus vandaag alletwee met de hand, heerlijk ontspannen in mijn luie stoel, radio op 2 en mijn lief al lezend op de bank en de koude buitenwereld buitengesloten, kan het knusser?

s'Middags kwam het kleine spookje en die heeft hier zo lekker zitten spelen met haar knuffel en de Matroeshka's, ze heeft met die poppen een heel gezin en beleeft daar allerlei avonturen mee. Ze is veel met donker en spoken bezig en haar poppen dan ook, daar verzint ze een heel verhaal omheen en dat vind ik toch wel knap van een net 3 jarige, hier spreekt dus een zeer trotse oma, dat begrijpen jullie wel, opa is trouwens nog een graadje erger.

Ik ben trouwens even gestopt met de Red delicious bom, ik krijg het nog steeds niet helemaal zoals ik het hebben wil en dan kan ik maar beter stoppen voor ik echt insane word. Nu kan ik me helemaal storten op de NI, de mandjes en nog zo'n stel van die rondslingerende projekten, er ligt genoeg, dus vervelen is er niet bij.

8 opmerkingen:

leintje zei

Mooie blokjes, en mooie stofjes! Soms is het gewoon lekker om blokjes met de hand te doen, hoewel ik steeds meer op de machine doe hoor, maar mijn WIMlijst is dan ook ellenlang. Eén leven lang is nooit genoeg!!
En 't spookje? Die is echt om op te vreten.

Guute zei

Mij bevalt de naaimachine ook beter maar dat is alleen omdat ik ook nog zoveel wil doen.

katrien zei

mooie blokjes hoor.En ook ik maak ze met de hand,ben geen machinemens.

Annelies zei

Mooie blokjes ! Veel succes ermee !

Anoniem zei

ik wou dat ik zo mooi kon schilderen, zucht.......
groetjes Hermie

Bizarre Quilter zei

Have you thought about putting in a gizmo that will change your blog into other languages? Then I could read it.

Thank you for commenting on my French quilt. I really love it too.

Wilma zei

Ik ben een patchworker met de hand!! Heerlijk ontspannen op de bank zonder de naaimachine die vaak dat doet wat ik niet wil....

Mooie blokken!!!

splendid zei

Although we have differences in culture, but do not want is that this view is the same and I like that!
age of conan power leveling