woensdag 24 december 2008

Fijne feestdagen voor al mijn bloglezers




8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ook voor jou hele fijne kerstdagen.

Anoniem zei

Voor jou hele fijne dagen toegewenst.
Eerste Kerstdag met je Lieverd, en de Tweede met je Lieve Schatten!
;o)

inge zei

fijne kerstdagen!

Anoniem zei

Lieve Ines, ik wens jou en de jouwen een bijzonder warm kerstfeest, en dat je er maar heerlijk van mag genieten!
Jij bent één van degene die ik bedoelde in de warme cyberworld!

Liefs, Leintje

Anoniem zei

Van harte een mooi Kerstfeest met je dierbaren toegewenst! En alle geluk voor 2009!

Anoniem zei

Ook voor jou en je familie heel fijne kerstdagen!

Anoniem zei

Jij ook een super fijne dag met je gezellige gezin. 't Is ook zo'n stralende dag hè! Ik verheug me al op volgende week, want ik verwacht dat er dan hiervoor geschaatst wordt. Je kunt hier bij mij de sschaatsen onderbinden en schaatsen via Zwartsluis richting Giethoorn, of naar Blokzijl als er genoeg ijs ligt. Denk erover zelf ook de schaatsen onder te binden, al is het wel lang geleden. DH gaat morgen schaatsen kopen voor de kleine man, dus als het maar genoeg blijft vriezen staat dat garant voor veel pret! Geef je moeder ook een knuffel, want jij hebt d'r nog en dit soort dagen mis ik de mijne enorm!
Zwaai, Leintje

Corrieneeltje zei

Hallo Ines, ook ik wens jou en je dierbaren nog enkele uurtjes van een mooi Kerstfeest en vooral heel veel mooie uurtjes in het nieuwe jaar. Ik heb door al je logjes gesurfd en kwam van alles tegen, een mooie loupelamp die je helaas nodig hebt vanwege MD, had mijn vader ook, maar wat een heerlijke lamp is het hè! Ik heb het tafelmodel en het is mijn beste aanschaf sinds jaren.
Ik zag quiltwerk, borduurwerk, stitcheries, breiwerk en haakwerk en heel veel liefde voor kinderen en kleinkinderen, kortom ik vond het erg leuk om je webblog te bekijken. Groetjes van Corrie