maandag 8 december 2008

Vandaag ook een redelijke rustige dag gehad, ik zou er zomaar gewend aan kunnen raken ;-)
Ik heb vandaag het quiltje van Bep afgemaakt, dat werd ook wel tijd, ik was er vorig jaar al mee begonnen, maar door allerlei omstandigheden kwam het maar niet af, het ziet er leuk uit en het middelste engeltje zwaait naar iedereen en hssr linkervleugel is wat klein, gewoon een engeltje met een beperking zou mijn jongste DD zeggen en ze heeft nog gelijk ook. Ik zit er nog over na te denken om er lussen aan te maken, dan oogt het wat groter, ik zie nog wel.

Morgen zijn er weer 3 kleinkinderen hier en zal er weer een flinke pan met eten op tafel komen, iets van macaroni of spaghetti, want het moet altijd wel gezond zijn van DD nr.1 en er gaat bij mij altijd lekker veel verse groente door, DD nr.2 is daar niet zo strikt in, bij oma en opa gaat het om de gezelligheid en niet om de gezondheid.

Vanmorgen met moeders naar de aldi geweest en die heeft weer genoeg rijstepudding voor een week, ze is daar zo gek op, ik ook, maar bij mij loopt het altijd uit de hand, ik heb geen rem, zal ik wel nooit meer krijgen ook.

Mijn lief zit achter mij naar een film te kijken en ik ga zo weer aan een klein quiltje van Ria beginnen, we zijn vandaag 41 jaar getrouwd en hebben elkaar extra geknuffeld, want we zijn nog steeds erg blij met elkaar :-D

10 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Nog een fijne huwelijksverjaardag gewenst Ines!
En je engeltjes zijn snoepjes!

Marjolein zei

wat een schatje van een quiltje met de engeltjes erop ik hou erg van engeltjes vandaar en gefeliciteerd met jullie trouwdag geweldig hoor zo lang bij elkaar !

lut zei

Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksverjaardag! Je quiltje is prachtig; ook met het speciale engeltje.

wilma zei

De engeltjes zijn zo schattig!!! Alsnog van harte gefeliciteerd!!!

jolie zei

Bedankt voor je reactie op "Red delicious". Lees dat het gisteren jullie huwelijksverjaardag was.. alsnog gefeliciteerd. Heb net ook weer even genoten van je Kerstkrans.. volgend jaar ligt er ook een bij ons op tafel.

Annelies zei

Al 41 jaar samen mogen zijn, heerlijk toch. Nog van harte !
Je quiltje ziet er erg leuk uit. Echt Bep en daar hou ik wel van.

Guute zei

Alsnog proficiat met jullie huwelijksverjaardat. En 't zijn schattige engeltjes!

lappenleintje zei

Wat een schatje geworden, en nog van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! 41 jaar en nog steeds blij met elkaar, da's prachtig. Zelf ben ik overmorgen 22 jaar getrouwd, en die jaren zijn ook omgevlogen!

Anoniem zei

nog eens dan doei doei

mia zei

ben ik weer