zondag 7 december 2008

Rustdag

Vandaag een heerlijke rustige dag gehad, dat komt niet veel voor op zondag, ik heb er dus stiekempjes heerlijk van zitten te genieten.

De post bracht gisteren veel te laat het verrassingspakketje van Grandma's kitchen, Ria begreep er ook niets van en heeft gisteren nog een pakje opgestuurd en als het aankomt mag ik het houden, lief hè, ik weet al wie ik er dan blij mee kan maken............mijn moeder.
Vandaag heb ik het quiltje machinaal in elkaar gezet, want ik vind appliqueren op de hand al moeilijk, maar op de machine nog meer en ik wil dat ook leren, het is nog niet helemaal zoals ik wil, maar het ziet er redelijk goed uit.
Ik heb ook nog een pakketje van haar liggen, de Guardian angel en die wil ik ook nog maken deze week, maar eerst het engelquiltje van Bep afmaken, want dat ligt hier al ruim een jaar, maar het eind is in zicht, ik hoef het alleen nog maar te sandwichen en te quilten, dat lukt nog wel voor de kerst ;-) Dit hartje hoorde ook nog bij het pakketje, is toch ook een liefie

Gisteren zijn mijn broer en schoonzus op bezoek geweest, die waren 4 weken in Australië geweest en ze had een leuke lap stof voor me meegenomen, de originele aboriginal stof kon ze niet kopen, want dat schijnt allemaal beschermt te zijn, net als de didgeridoo die wij 12 jaar geleden nog gewoon konden kopen en meenemen, dat mag nu ook niet meer.

5 opmerkingen:

Ria zei

Wat is tie leuke geworden Ines!
En zo komt het gelukkig uiteindelijk toch nog goed met het zoekgeraakte pakketje en heb jij je quiltje ruim voor de kerst klaar!

Ria X

Guute zei

Leuk quiltje! In de kerstperiode kan je zo van die kleine hebbedingetjes maken.

lut zei

Heel mooi quiltje! En een prachtig hart.

wilma zei

Erg fijn om een keer een rustige dag te hebben... bij ons is de zondag ook altijd een dolle boel. De zoete inval zullen wij het maar noemen....

lappenleintje zei

Oefen maar goed op die applicaties, want dat hoort nou eenmaal bij kleine quiltjes! Als je echt iets leuks wilt is het altijd appliqué, maar ach, met die heerlijke luie vrouweplak wil dat wel lukken. Soms is stikken precies langs de rand al voldoende om het vast te zetten hoor!